ADVrider

ADVrider (http://www.advrider.com/forums/index.php)
-   Ask Baldy, blame AceRph (http://www.advrider.com/forums/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Problem with Smugmug Video Embedding? (http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=540585)

PackMule 01-11-2010 06:03 AM

Problem with Smugmug Video Embedding?
 
Baldy, several inmates have PM'd about trouble with smugmug video embeds now autoplaying. Was a sitewide setting changed at Smug or is a problem with the way individual users have things set?

Trying to manually manipulate the embed code doesn't seem to work.


:ear

Thanks,


MOD EDIT:




Okay, here's the problem:

I was clicking on the video and watching it in SmugMug. Then, when the movie was over, I would snag the embed code from the share button on the movie. This will get you a movie that autoplays.

The way to get a movie that does not autoplay is to:
Click the thumbnail of the movie you are interested in posting so that it's selected but isn't running.

Then click on the "share" button at the upper right of the screen.
http://putts.smugmug.com/Motorcycles...62_m9ddC-O.jpg

Select the "Get a Link" menu item.

Click the "Embedable Link" tab.
http://putts.smugmug.com/Motorcycles...57_fHPNk-O.jpg

Then click the copy button in "Video Embed" next to the video size you want.

Then just paste the code into your post.
This will get you a video that does not autoplay.

RedMenace 01-11-2010 02:00 PM

:ear

cRAsH 01-12-2010 04:45 PM

:ear

EvilClown 01-13-2010 03:27 PM

Shall I post the video here, Nate and see if it does it again?

PackMule 01-13-2010 04:31 PM

Sure.

EvilClown 01-13-2010 04:34 PM

Some Guzzi goodness...
 
Mod Edit -- Sorry Evil, I'm talking to the Smuggy Tech Support people and need to edit your post to show them stuff.




This Video ...

<object width="320" height="240">



<embed src="http://cdn.smugmug.com/ria/ShizVidz-2010010605.swf" flashvars="s=aT03NjExMDY0Mzgmaz1yNlZ2UCZhPTM1MTkxM zhfWE5FS1MmdT1FdmlsQ2xvd24=" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" width="320" height="240"></object>

is using this code. (first < removed on each command so that it shows up.)

object width="320" height="240">



embed src="http://cdn.smugmug.com/ria/ShizVidz-2010010605.swf" flashvars="s=aT03NjExMDY0Mzgmaz1yNlZ2UCZhPTM1MTkxM zhfWE5FS1MmdT1FdmlsQ2xvd24=" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" width="320" height="240">/object>


This video ...

<object width="320" height="240">



<embed src="http://cdn.smugmug.com/ria/ShizVidz-2010010605.swf" flashvars="s=aT03NjExMDY0Mzgmaz1yNlZ2UCZhPTM1MTkxM zhfWE5FS1MmdT1FdmlsQ2xvd24=&ap=0" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" width="320" height="240"></object>

I added the "&ap=0" to the gobbletygook.

Here's the code:

object width="320" height="240">



embed src="http://cdn.smugmug.com/ria/ShizVidz-2010010605.swf" flashvars="s=aT03NjExMDY0Mzgmaz1yNlZ2UCZhPTM1MTkxM zhfWE5FS1MmdT1FdmlsQ2xvd24=&ap=0" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" width="320" height="240">/object>


This video ...

<object width="320" height="240">



<embed src="http://cdn.smugmug.com/ria/ShizVidz-2010010605.swf" flashvars="s=aT03NjExMDY0Mzgmaz1yNlZ2UCZhPTM1MTkxM zhfWE5FS1MmdT1FdmlsQ2xvd24&ap=0" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" width="320" height="240"></object>

I took out what looked like the extra "=" at the end of the gobbltygook and addad the "&ap=0" like this.

object width="320" height="240">



embed src="http://cdn.smugmug.com/ria/ShizVidz-2010010605.swf" flashvars="s=aT03NjExMDY0Mzgmaz1yNlZ2UCZhPTM1MTkxM zhfWE5FS1MmdT1FdmlsQ2xvd24&ap=0" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" width="320" height="240">/object>

EvilClown 01-13-2010 04:36 PM

This one I have posted before without it auto-loading...
 
Mod edit: Just stopping the autoplay on this one, Evil. Thanks for posting the vids, I'm working on it.


object width="320" height="240">

embed src="http://cdn.smugmug.com/ria/ShizVidz-2010010605.swf" flashvars="s=aT03MjcyMjI4ODAmaz1ETFZrTiZhPTEwNDc5N Dc5X3RZV3VnJnU9RXZpbENsb3du&ap=0" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" width="320" height="240">/object>

Putts 01-16-2010 03:01 PM

Barb's (Smuggy Support) Clip

<object width="320" height="180">


<embed src="http://cdn.smugmug.com/ria/ShizVidz-2010010605.swf" flashvars="s=ZT0xJmk9NTczNTU3MjAzJms9QUh2bzYmYT04N jc5NzY4X0hqa0hFJnU9UHV0dHM=" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="320" height="180"></object>

object width="320" height="180">


embed src="http://cdn.smugmug.com/ria/ShizVidz-2010010605.swf" flashvars="s=ZT0xJmk9NTczNTU3MjAzJms9QUh2bzYmYT04N jc5NzY4X0hqa0hFJnU9UHV0dHM=" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="320" height="180">/object>


My Clip:


<object width="320" height="180">



<embed src="http://cdn.smugmug.com/ria/ShizVidz-2010010605.swf" flashvars="s=aT01NzM1NTcyMDMmaz1BSHZvNiZhPTg2Nzk3N jhfSGprSEUmdT1QdXR0cw==" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" width="320" height="180"></object>


object width="320" height="180">



embed src="http://cdn.smugmug.com/ria/ShizVidz-2010010605.swf" flashvars="s=aT01NzM1NTcyMDMmaz1BSHZvNiZhPTg2Nzk3N jhfSGprSEUmdT1QdXR0cw==" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" width="320" height="180">/object>

EvilClown 01-16-2010 04:51 PM

Do what you have to do. Just glad to see someone's working on it.:thumb

Putts 01-19-2010 06:03 AM

<object width="425" height="240">


<embed src="http://cdn.smugmug.com/ria/ShizVidz-2010010605.swf" flashvars="s=ZT0xJmk9NzY3MzE0MjUyJms9dzRGUVUmYT0xM Dk3NzMwMF9lVUE5TSZ1PWdqaQ==&ap=0" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="240"></object>

object width="425" height="240">


embed src="http://cdn.smugmug.com/ria/ShizVidz-2010010605.swf" flashvars="s=ZT0xJmk9NzY3MzE0MjUyJms9dzRGUVUmYT0xM Dk3NzMwMF9lVUE5TSZ1PWdqaQ==&ap=0" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="240">/object>

<object width="320" height="180">

<embed src="http://cdn.smugmug.com/ria/ShizVidz-2010010605.swf" flashvars="s=aT01NzQxNDg1Mjkmaz1aNkNwNyZhPTg2Nzk3N jhfSGprSEUm dT1QdXR0cw==&ap=0" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" width="320" height="180"></object>



object width="320" height="180">



embed src="http://cdn.smugmug.com/ria/ShizVidz-2010010605.swf" flashvars="s=aT01NzQxNDg1Mjkmaz1aNkNwNyZhPTg2Nzk3N jhfSGprSEUm dT1QdXR0cw==&ap=0" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" width="320" height="180"> /object>


<object width="320" height="180" ><param name="movie" value="http://cdn.smugmug.com/ria/ShizVidz-2010010605.swf" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="flashVars" value="s=ZT0xJmk9NTczNTU3MjAzJms9QUh2bzYmYT04Njc5N zY4X0hqa0hFJnU9UHV0dHM=" /><embed src="http://cdn.smugmug.com/ria/ShizVidz-2010010605.swf" flashVars="s=ZT0xJmk9NTczNTU3MjAzJms9QUh2bzYmYT04N jc5NzY4X0hqa0hFJnU9UHV0dHM=" width="320" height="180" type="application/x-shockwave-flash" allowFullScreen="true"></embed></object>

richWilson 01-19-2010 12:55 PM

Test no auto play
 
<object width="320" height="180" ><param name="movie" value="http://cdn.smugmug.com/ria/ShizVidz-2010010605.swf" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="flashVars" value="s=ZT0xJmk9NTczNTU3MjAzJms9QUh2bzYmYT04Njc5N zY4X0hqa0hFJnU9UHV0dHM=&ap=0" /><embed src="http://cdn.smugmug.com/ria/ShizVidz-2010010605.swf" flashVars="s=ZT0xJmk9NTczNTU3MjAzJms9QUh2bzYmYT04N jc5NzY4X0hqa0hFJnU9UHV0dHM=&ap=0" width="320" height="180" type="application/x-shockwave-flash" allowFullScreen="true"></embed></object>
</pre>

Putts 01-19-2010 01:11 PM

Hi Rich! :wave

Thanks for helping out.

It seems that when I get my code from the share button on Smuggy I get different gobbltygook than you:

Yours:

flashvars="s=ZT0xJmk9NTczNTU3MjAzJms9QUh2bzYmYT04N jc5NzY4X0hqa0hFJnU9UHV0dHM=&ap=0"

Barbs:

flashvars="s=ZT0xJmk9NTczNTU3MjAzJms9QUh2bzYmYT04N jc5NzY4X0hq a0hFJnU9UHV0dHM="

Mine:

flashvars="s=aT01NzM1NTcyMDMmaz1BSHZvNiZhPTg2Nzk3N jhfSGprSEUm dT1QdXR0cw=="


I also noted I don't get a Smuggy logo to the right above the control bar and the clips that are working properly do.

Just mentioning it.

richWilson 01-19-2010 01:16 PM

Quote:

Originally Posted by Putts
Hi Rich! :wave

Thanks for helping out.

It seems that when I get my code from the share button on Smuggy I get different gobbltygook than you:

Yours:

flashvars="s=ZT0xJmk9NTczNTU3MjAzJms9QUh2bzYmYT04N jc5NzY4X0hqa0hFJnU9UHV0dHM=&ap=0"

Mine:

flashvars="s=aT01NzM1NTcyMDMmaz1BSHZvNiZhPTg2Nzk3N jhfSGprSEUm dT1QdXR0cw=="


I also noted I don't get a Smuggy logo to the right above the control bar and the clips that are working properly do.

Just mentioning it.

You're Welcome....
I just sent you an email too.. :)

Putts 01-19-2010 01:20 PM

Hi Rich,

I tried posting without a pre-view (I don't think I did that before anyway) and still have the same problem.

Here it is:

<object width="320" height="180">



<embed src="http://cdn.smugmug.com/ria/ShizVidz-2010010605.swf" flashvars="s=aT01NzM1NTcyMDMmaz1BSHZvNiZhPTg2Nzk3N jhfSGprSEUmdT1QdXR0cw" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" width="320" height="180"></object>


Here's the code with leading < removed prior to posting:

object width=320 height=180>

param name="movie" value="http://cdn.smugmug.com/ria/ShizVidz-2010010605.swf" />

param name="allowFullScreen" value="true" />

param name="allowScriptAccess" value="always" />

param name="flashVars" value="s=aT01NzM1NTcyMDMmaz1BSHZvNiZhPTg2Nzk3NjhfS GprSEUmdT1QdXR0cw==" />

embed src="http://cdn.smugmug.com/ria/ShizVidz-2010010605.swf" flashVars="s=aT01NzM1NTcyMDMmaz1BSHZvNiZhPTg2Nzk3N jhfSGprSEUmdT1QdXR0cw==" width=320 height=180 type="application/x-shockwave-flash" allowFullScreen="true" allowScriptAccess="always">

/embed>

/object>

<object width="320" height="180"></object>

Here's what the code looks like after posting:

object width="320" height="180">

embed src="http://cdn.smugmug.com/ria/ShizVidz-2010010605.swf" flashvars="s=aT01NzM1NTcyMDMmaz1BSHZvNiZhPTg2Nzk3N jhfSGprSEUmdT1QdXR0cw==" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" width="320" height="180">

/object>


The thing I don't get is why is the gobbletygook different for the same video. I looked at Barbs and yours and hers are the same. (See my post a couple above.)

Hate to be a pain in the ass here, but it's not just me ... lots of folks are having a similar problem.

BTW, I did try to log out of Smuggy to see if the code is different for an anonymous clip but it was the same.

RedMenace 01-19-2010 04:04 PM

http://adventuresidecar.smugmug.com/...71_zPCyL-M.jpg

shit.
the share button dissapears when I select the video, I get no code. All I capture is the damn thumbnail.


Times are GMT -7.   It's 10:22 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014