ADVrider

ADVrider (http://www.advrider.com/forums/index.php)
-   Ask Baldy, blame AceRph (http://www.advrider.com/forums/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Spotwalla embedding? (http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=691449)

ReactorTrip 05-26-2011 05:58 AM

Spotwalla embedding?
 
I thought iframe worked when I tested earlier this week, but it's not working now. I guess it was disabled.

Is there anyway we can get a spotwalla embed custom code? So we can embed our spotwalla trips.

It's pretty easy to do in the admin cp under Custom BB Codes.

Title: Spotwalla

BB Code Tage Name: spotwalla

Replacement: (had to do this in CODE tags because the iframe disappears.

Code:



<IFRAME< p><iframe
        src='http://spotwalla.com/embed.php?id=2d0e4dd6b0b608b3e&width=600&height=600&scale=on&zoom=default'
        width='600'
        height='600'
        scrolling='false'
        frameborder='0'>
  Embedding failed because inline frames are not supported by your browser or the web server.
</iframe>

</IFRAME>


Example: [spotwalla]2d0e4dd6b0b608b3e[/spotwalla]

So basically you just take your id for your trip and inserted between spotwalla tags and presto, embedded spotwalla on the board.

ReactorTrip 05-26-2011 06:02 AM

Ok, it looks like the code tags let it work, weird...


<IFRAME< p>
HTML Code:


<iframe
        src='http://spotwalla.com/embed.php?id={param}&width=600&height=600&scale=on&zoom=default'
        width='600'
        height='600'
        scrolling='false'
        frameborder='0'>

  Embedding failed because inline frames are not supported by your browser or the web server.
</iframe>

</IFRAME>

Jamie Z 05-27-2011 09:05 AM

You came up with a different solution than I did. I noticed that the Spotwalla embed link doesn't appear to do anything useful.

Here's what I've found works.

[iframe src='EMBED LINK' width='600' height='600' scrolling='auto' frameborder='0']Embedding failed because inline frames are not supported by your browser or the web server.[/iframe]

Replace the EMBED LINK with the embed URL on the Spotwalla Trip page. And of course replace the brackets with < and >.

In my case, it looks like this:

[iframe src='http://spotwalla.com/embed.php?id=2b974dc4b27210522&width=600&height=60 0&scale=on&zoom=default' width='600' height='600' scrolling='auto' frameborder='0']Embedding failed because inline frames are not supported by your browser or the web server.[/iframe]

And produces this:

<iframe src='http://spotwalla.com/embed.php?id=2b974dc4b27210522&width=600&height=60 0&scale=on&zoom=default' width='600' height='600' scrolling='auto' frameborder='0'>Embedding failed because inline frames are not supported by your browser or the web server.</iframe>

Jamie

DirtyDog 06-02-2011 07:38 PM

my test
 
So why do you leave the "Embedding failed because inline frames are not supported by your browser or the web server" text in there?

I changed the dimensions a bit to better accommodate an east-west route.

Direct link to Spotwalla page: HERE

<IFRAME height=500 src="http://spotwalla.com/embed.php?id=2e594de5d47a5cdad&width=900&height=50 0&scale=on&zoom=default" frameBorder=0 width=900>Embedding failed because inline frames are not supported by your browser or the web server.</IFRAME>

Jamie Z 06-03-2011 02:10 PM

Quote:

Originally Posted by DirtyDog (Post 16070382)
So why do you leave the "Embedding failed because inline frames are not supported by your browser or the web server" text in there?

I changed the dimensions a bit to better accommodate an east-west route.

I got the tag from another website (probably the Spotwalla site) and just left it as is.

Good idea on changing the dimensions to better fit your route.

Jamie

1200gsceej 07-04-2011 01:09 PM

Changing Dimensions - don't get too big!
 
Watch out on the width - you can make it too big and get a scroll bar.
IMHO that makes it far more awkward to read the post and look at your map than just having to zoom in/out.
Could be larger than the 600 width JamieZ used; maybe go 800?
But whatever width DirtyDog used was too wide (again, IMHO).
-ceej

PS
See Spotwalla thread here: http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=703780

Fantastic Mister Fox 02-12-2013 05:02 PM

I'm fairly certain it's a problem with my laptop but at the moment all the embeded maps ob this thread and the one on my website (http://www.mudandknobblies.co.uk/sta...p/where-are-we) are showing up blank.

The bar at the top is there with history and % fill options but where the map should be is totally blank.

It doesn't work on chrome or IE on my laptop but works fine on Mrs Fox's laptop. any help please??

scarysharkface 09-10-2013 08:58 AM

Quote:

Originally Posted by 1200gsceej (Post 16317266)
Watch out on the width - you can make it too big and get a scroll bar.
IMHO that makes it far more awkward to read the post and look at your map than just having to zoom in/out.
Could be larger than the 600 width JamieZ used; maybe go 800?
But whatever width DirtyDog used was too wide (again, IMHO).
-ceej

PS
See Spotwalla thread here: http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=703780

No matter what width I set I still get the same size small box, which is too small to be of any use. The page is here:

http://advrider.com/forums/showthread.php?t=915856

Any clues/help are appreciated!

Thanks,
John


Times are GMT -7.   It's 06:55 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014