ADVrider

Go Back   ADVrider > Riding > Layin' down tracks
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 01-05-2011, 09:10 PM   #1
Snowfreak OP
Beastly Adventurer
 
Snowfreak's Avatar
 
Joined: May 2006
Location: NE Pa
Oddometer: 1,589
Iphone 4 and Zumo 550

Before I upgraded my 3GS would make and receive calls with no issues with the unit. With the iPhone4, when the call comes in, it shows up on the gps but with no audio indication and I can't answer it now.

Anyone having similar issues but more importantly is there a fix for it.
__________________
2009 R1200 GSA
2002 Dyna Glide (For Sale)

Motorcycles must be very big and loud and chromed, and must bark and smoke, and you only ride them on Sundays--Dear God that's not what a motorcycle is!!! Erik Buell
Snowfreak is offline   Reply With Quote
Old 01-06-2011, 12:05 PM   #2
lhendrik
Truffle Rustler
 
lhendrik's Avatar
 
Joined: Dec 2008
Location: New York and Floridoodie
Oddometer: 2,284
My iPhone 4 connects and works with my Zumo 550 no problems. I suggest you reset both devices and re-pair if you haven't already tried.
__________________
Normal is just a setting on the dryer.
2009 R1200GS A, 2008 K1200GT
lhendrik is offline   Reply With Quote
Old 05-28-2011, 06:53 PM   #3
JohnnyK
Adventurer
 
Joined: Dec 2007
Oddometer: 17
When you use the iPhone4 with th Zumo 550 does the phone directory display on the Zumo?

John
JohnnyK is offline   Reply With Quote
Old 05-31-2011, 04:44 AM   #4
lhendrik
Truffle Rustler
 
lhendrik's Avatar
 
Joined: Dec 2008
Location: New York and Floridoodie
Oddometer: 2,284
Yes
__________________
Normal is just a setting on the dryer.
2009 R1200GS A, 2008 K1200GT
lhendrik is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2011, 12:39 PM   #5
andrswal
n00b
 
Joined: Jul 2011
Location: Ipswich, England
Oddometer: 1
iphone 4 & Zumo 550

My old 3gs worked fine with the Zumo 550 but the iphone 4 wont, the Zumo sees it but wont communicate with it, if I dial on the Zumo the phone doesnt get it and the zumo rolls back into its normal screen, the other way no sound etc from the Zumo
andrswal is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2012, 11:33 AM   #6
neerbeer
Adventurer
 
Joined: May 2011
Location: O'Fallon, MO
Oddometer: 21
Similar Issue

I'm having similar issue. my iphone 4 syncs with the 550 and I can dial and place the call on the zumo. I hear the phone ringing in my helmet (Starcom1 Advanced) but as soon as the phone is answered on the other end the phone call is dropped by the zumo but the call is still going on to the phone alone. I can talk and hear it through the iphone only at that point. I'm running the current and most up to date firmware on both the 550 and iphone 4.

Any suggestions?
Thanks Brian
neerbeer is offline   Reply With Quote
Old 06-29-2012, 09:05 AM   #7
bkh
n00b
 
Joined: May 2005
Oddometer: 1
Everytime I pair my iPhone 4s with my Zumo 550, it works initially and then the next time I power up the zumo, I get a message indicating that the bluetooth firmware is updating on the zumo. When it's finished, I have to repair the phone and of course, the next time it powers up I go through same cycle.


Anyone seen this before?
bkh is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2012, 11:14 PM   #8
navi
Gnarly Adventurer
 
navi's Avatar
 
Joined: Mar 2003
Location: lower main land, canada
Oddometer: 435
i have sent this !

And sometimes, when I try to dial, as soon as i press CALL, the Zumo goes back to the main screen, Zumo says (symbols) that he Headset and the Phone are connected. But from the on nothing works, and I get no audio to the headset at all. The only fix at this point is to re-boot the 550

I called Garmin today, I checked my software to make sure it had the latest version, Check. But that was really all that was politely offered.

Im going to clear out the pairing and try again tomorrow, but I don't have high hopes at this point
navi is offline   Reply With Quote
Reply

Share

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

.
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 02:06 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014