ADVrider

Go Back   ADVrider > Fluff > Ask Baldy, blame AceRph
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 01-21-2013, 11:52 AM   #1
greywolf OP
Unpaved road avoider
 
greywolf's Avatar
 
Joined: Apr 2006
Location: Evanston IL
Oddometer: 979
Question Home icon disappeared

I don't know about anyone else, but I'm not seeing the little house icon. Clicking the area where it belongs works like it always did, but I'm not seeing the icon.
__________________
Pat

in order of ownership
1971 Honda CB350, 2 1973 Honda CB500s, one was stolen, 1974 Can-Am 175 TNT, 1978 Yamaha XS11, 1978 Honda CX500, 1975 BMW R90S, 1983 BMW R65LS, 2005 Suzuki DL650 totaled, 2007 Suzuki DL650A, 2012 Suzuki DL650A
greywolf is offline   Reply With Quote
Old 01-21-2013, 12:06 PM   #2
Hollyr
Vesterislendingur
 
Hollyr's Avatar
 
Joined: Jan 2011
Location: Ancaster, ON
Oddometer: 690
Me too. Plus the post new thread and reply to thread buttons have also disappeared in Firefox 18.0.1. I'm replying in IE instead.
__________________
etta reddast
Hollyr is offline   Reply With Quote
Old 01-21-2013, 03:06 PM   #3
crazybrit
Beastly Adventurer
 
crazybrit's Avatar
 
Joined: Mar 2006
Location: Portland, OR
Oddometer: 8,545
Quote:
Originally Posted by Hollyr View Post
Me too. Plus the post new thread and reply to thread buttons have also disappeared in Firefox 18.0.1. I'm replying in IE instead.
Works fine for me with Chrome and IE (windows7 x86_64) and Firefox (Linux).
crazybrit is offline   Reply With Quote
Old 01-23-2013, 11:04 AM   #4
biggziff
Funk Soul Bruvah
 
biggziff's Avatar
 
Joined: Aug 2008
Location: Upstate NY
Oddometer: 8,010
Quote:
Originally Posted by Hollyr View Post
Me too. Plus the post new thread and reply to thread buttons have also disappeared in Firefox 18.0.1. I'm replying in IE instead.
Yep...me too. Lots of stuff missing from Firefox 18. Safari, IE and Chrome work fine. Worked fine last night. Something changed.
__________________
"Fools you are. To say you learn by your experience. I prefer to profit by others' mistakes and avoid the price of my own."

- Otto von Bismarck


<><
biggziff is offline   Reply With Quote
Old 01-23-2013, 12:13 PM   #5
Offcamber
Beastly Adventurer
 
Offcamber's Avatar
 
Joined: Aug 2010
Location: New Hampshire
Oddometer: 1,711
Confirmed...works now on Firefox with Ad-blocker disabled
__________________
"Beer cans explode with a nice loud pop when they are hit by a Heidenau K60 at 40 miles an hour. Now my bike smells like last call..." Me
Offcamber is online now   Reply With Quote
Old 01-24-2013, 09:04 AM   #6
what broke now
Petroleum Brother
 
Joined: Jul 2011
Location: seattle
Oddometer: 1,267
I'm using the latest firefox, and added advrider to the permitted adblock list, no change. Also turned off adblock entirely, no change...do I need to reboot?
what broke now is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2013, 01:35 PM   #7
Flood
F5lood.
 
Flood's Avatar
 
Joined: Oct 2005
Location: Austria
Oddometer: 10,161
Quote:
Originally Posted by what broke now View Post
I'm using the latest firefox, and added advrider to the permitted adblock list, no change. Also turned off adblock entirely, no change...do I need to reboot?
Did you try deleting cookies?
__________________
TEAM F5

RallyRAIDio on Twitter
RallyRAIDio on Facebook
Flood is offline   Reply With Quote
Old 01-25-2013, 09:08 AM   #8
what broke now
Petroleum Brother
 
Joined: Jul 2011
Location: seattle
Oddometer: 1,267
Quote:
Originally Posted by Flood View Post
Did you try deleting cookies?
Do you mean cookies specific to ADV site? Or clear all cookies?
what broke now is offline   Reply With Quote
Old 01-26-2013, 08:53 PM   #9
Northern Hooligan
Adventurer
 
Northern Hooligan's Avatar
 
Joined: Jan 2013
Location: Edmonton, AB Canada
Oddometer: 92
Quote:
Originally Posted by what broke now View Post
I'm using the latest firefox, and added advrider to the permitted adblock list, no change. Also turned off adblock entirely, no change...do I need to reboot?
for me / FireFox, while I was logged on to ADV, go to Tools, Autoblock plus, Disable on ADVRider, then scroll to the bottom of the ADV page and pick 2.0. It wll refresh and the main title and anything that was missing will re-appear.
Northern Hooligan is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2013, 02:45 PM   #10
Sourjon
TAT'erd
 
Sourjon's Avatar
 
Joined: Nov 2008
Location: Louisville, KY
Oddometer: 2,051
If you add a filter exception for d26ya5yqg8yyvs.cloudfront.net/images/*. Refresh your browser. All good

John
__________________
Endeavor to suck less--Gaspipe
I would rather be riding an imperfect bike than waiting around for perfection. --JDowns
Sourjon is offline   Reply With Quote
Old 01-25-2013, 01:10 AM   #11
Ghostyman
Gnarly Adventurer
 
Ghostyman's Avatar
 
Joined: Sep 2011
Location: LA face with the Oakland booty
Oddometer: 184
Chrome 24 w/ Adblock

I added an exception for advrider.com and everything shows up properly now.
Ghostyman is offline   Reply With Quote
Old 01-25-2013, 03:15 AM   #12
PhilSpace
The Gov
 
PhilSpace's Avatar
 
Joined: Feb 2002
Location: Springfield, VA
Oddometer: 35,275
Quote:
Originally Posted by Ghostyman View Post
Chrome 24 w/ Adblock

I added an exception for advrider.com and everything shows up properly now.
It must be something with Chrom. I'm running Adblock with Firefox, don't have an exception, and everything works.
__________________

PhilSpace is offline   Reply With Quote
Old 01-25-2013, 08:43 AM   #13
joefromsf
Dark Happens
 
joefromsf's Avatar
 
Joined: Apr 2005
Location: San Francisco
Oddometer: 1,507
Quote:
Originally Posted by PhilSpace View Post
It must be something with Chrom. I'm running Adblock with Firefox, don't have an exception, and everything works.
I had the problem with Firefox, until I created an advrider.com exception.
joefromsf is offline   Reply With Quote
Old 01-26-2013, 01:30 AM   #14
motoged
Studly Adventurer
 
motoged's Avatar
 
Joined: Feb 2006
Location: Kamloops, BC
Oddometer: 904
Glad Inmate GB directed me to this thread....or I would have needed to start my meds again

I did the Firefox adblock thing at it returned me to sanity....
__________________
Ged Schwartz
Kamloops , BC


Baja '05 , Baja 06/07 , Baja 08/09 , BC Alpine Single Track




motoged is offline   Reply With Quote
Old 01-21-2013, 03:24 PM   #15
greywolf OP
Unpaved road avoider
 
greywolf's Avatar
 
Joined: Apr 2006
Location: Evanston IL
Oddometer: 979
That's it. The change happened with Firefox 18.0.1
IE and Chrome work fine.
__________________
Pat

in order of ownership
1971 Honda CB350, 2 1973 Honda CB500s, one was stolen, 1974 Can-Am 175 TNT, 1978 Yamaha XS11, 1978 Honda CX500, 1975 BMW R90S, 1983 BMW R65LS, 2005 Suzuki DL650 totaled, 2007 Suzuki DL650A, 2012 Suzuki DL650A
greywolf is offline   Reply With Quote
Reply

Share

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 04:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014