ADVrider

Go Back   ADVrider > Riding > Layin' down tracks
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 08-06-2009, 09:17 AM   #1
pryde OP
n00b
 
Joined: Aug 2008
Oddometer: 1
Garmin 2720 custom route problem

When I pull up a route on the 2720 (created in mapsource), it shows me in the Atlantic ocean? I have made routes before and they have worked although not consistently.

Has anyone had this problem?

BTW: I have ALL the latest updates for my garmin and mapsource and am using NT 2010 (on both).

i just can't figure out why it is doing this. Please help!
pryde is offline   Reply With Quote
Old 08-06-2009, 11:00 AM   #2
BlueLghtning
Riding is my passion
 
BlueLghtning's Avatar
 
Joined: Feb 2004
Location: Newnan, GA
Oddometer: 4,813
I remember reading another thread where someone else was having a very similar problem that they kept ending up in the ocean with their route. You might do some searching to see if you can find it. I don't think it was necessarily the 2720, but it was a Garmin GPS IIRC.
__________________
BlueLghtning - Follow me on my SPOT Messenger
Mine: 09 DL650, 08 WR250R,
Hers: 07 Ninja 650R, 13 CRF250L,
Smugmug Pics - Save $5: Y2l43o9LVBERU
BlueLghtning is offline   Reply With Quote
Reply

Share

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

.
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 05:45 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014