ADVrider

Go Back   ADVrider > Riding > Layin' down tracks > GPS Tracks - Oz and Kiwi Land
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 08-07-2009, 04:11 AM   #1
meganandmark OP
marcus
 
meganandmark's Avatar
 
Joined: Jul 2009
Location: New Zealand-real riding country
Oddometer: 18
Question garmin ique m4

i got myself this garmin unit (ique) about a 1 1/2 years back and was still learning how to do the bizz with it when i seem to have applied to much pressure to the screen using the electric seat mech in the car(unit behind seat on floor so crims couldn't see it when i was out of the car-yes i usually put it back on the dash)my question is can the screen be replaced?? have since got a nuvi 300,good but not as good as old one, no bread crumb feature,no compass(does have North pointer+grid pos.) also would standard garmin mount be suitable on my bike or will it just fly out and break the screen? anyone know about repairing these or where can be done, i,m in NZ any help would be much appreciated.
cheers,marcus
meganandmark is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2009, 07:50 AM   #2
GodSilla
I did that.
 
GodSilla's Avatar
 
Joined: Sep 2006
Location: Village Idiot's residence
Oddometer: 7,448
The usual route for repairs is to send it to your nearest Garmin dealer, they send it to garmin for repairs, which usually involves a flat fee and a refurbished unit being supplied.
So if you go that route, you should be able to find out the cost up front, and also remove anything in/on the unit that's removeable, like memory cards, belt clip/mount studs, etc, as Garmin tend to strip them and send you a stripped (but fixed/working) unit back. Hope this helps.

Here's a current thread on Garmin's customer service. Enjoy!
http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=459444
GodSilla is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2009, 05:42 PM   #3
meganandmark OP
marcus
 
meganandmark's Avatar
 
Joined: Jul 2009
Location: New Zealand-real riding country
Oddometer: 18
Quote:
Originally Posted by GodSilla
The usual route for repairs is to send it to your nearest Garmin dealer, they send it to garmin for repairs, which usually involves a flat fee and a refurbished unit being supplied.
So if you go that route, you should be able to find out the cost up front, and also remove anything in/on the unit that's removeable, like memory cards, belt clip/mount studs, etc, as Garmin tend to strip them and send you a stripped (but fixed/working) unit back. Hope this helps.

Here's a current thread on Garmin's customer service. Enjoy!
http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=459444
------------------------------------------------------
thanks for your reply,will see what can be done,last time i asked around in local dealer i just got dumb looks - then got sold the new unit - maybe they not so dumb - they are in "sales" after all
meganandmark is offline   Reply With Quote
Reply

Share

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

.
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 02:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014