ADVrider

Go Back   ADVrider > Bikes > Thumpers
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 09-03-2009, 05:14 PM   #11
plumber mike
Born again
 
plumber mike's Avatar
 
Joined: May 2009
Location: South of North Dakota
Oddometer: 1,083
Model: Xcountry
Year: 2009
Miles:1695

Went out for a ride and stopped 5 miles from home to put in 1 gallon premium fuel. Bike almost would not start at the gas station. Got it running but would not run past half throttle. Limped it to dealer about 20 miles away. The bike would not start for them in the parking lot,but they pulled it right in( Sturgis BMW,Yamaha,Suzuki ROCKS) It started right up for them and they pulled the codes which came back saying short to ground(Voltage was 14.3 going there)which I was told was probably not cleared from my recent battery change. Ran like a champ coming home. Dealer recommended drilling air holes in my newly installed skidplate as vaporlock may have been the cause( I told them others have the same skid with no ill effects)

It's going in soon as the bike now does not stay running with the sidestand down and bike in neutral.

This bike is becoming a love/hate relationship and I am not sure if I will trust it until the problem is positively found and corrected. A new Akro exhaust might cheer me up
plumber mike is offline   Reply With Quote
 

Share

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

.
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 07:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014