ADVrider

Go Back   ADVrider > Fluff > Ask Baldy, blame AceRph
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Thread Tools Rating: Thread Rating: 122 votes, 4.97 average. Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 12-10-2010, 06:59 PM   #8
Ken11
Adventurer
 
Ken11's Avatar
 
Joined: Aug 2010
Location: CA
Oddometer: 50
How are you guys getting photos on scooter threads?

I just cannot seem to get photos to upload directly on my threads. I know it is a dumb noob question, but I really cannot get it to work. I have visited ALL of the threads on this, from the basic one, etc. But they do not help at this point.

I wander if it has anything to do with the fact that I am on a mac? I resize them to fit and make them the right KBs, and use the add attachments thing. But then no matter what I do, it fails. All I can do is use links, those work fine. But just not the photos.

I know this is not the right place for this, but I just want to see if any of you can help me out and so my thread won't go to the bottom in three seconds.
__________________
-2007 Honda Reflex -2008 Harley Davidson Softail Custom - 2003 Sportster 1200 - Honda XR50 - Suzuki DRZ 400 - Suzuki GSXR 650 - 2009 Honda CBR 1000RR
Ken11 is offline   Reply With Quote
 

Share

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 02:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014