ADVrider

Go Back   ADVrider > Bikes > Old's Cool
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 02-08-2011, 06:47 PM   #1
NickW1 OP
Gnarly Adventurer
 
NickW1's Avatar
 
Joined: May 2010
Oddometer: 113
K75 won't Start

Need a little help, my trusty 1992 K75 would not start yesterday, here’s what I have checked.
· Battery: great shape, cranks the engine like a banshee.
· Fuel: Filter changed last year, tank nice and clean, good gas.
· Plugs: four months old gaped properly.
· Kill switch in correct position.
SO, I pulled a plug and the plug had fuel on it, though I may have flooded it; however, I grounded the plug against the engine and cranked her over….yep… no spark. Checked engine ground that was good, checked the other plugs and they too would not spark. So that leaves the coils or the ignition control unit. My money’s on the ignition control unit; however, is there something I’m missing, something really simple? Many thanks in advance.
__________________
Work is the curse of the drinking classes.
Oscar Wilde
NickW1 is offline   Reply With Quote
 

Share

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

.
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 05:24 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014