ADVrider

Go Back   ADVrider > Bikes > Old's Cool
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 09-22-2011, 08:39 AM   #1
Albino Reino OP
Junky
 
Albino Reino's Avatar
 
Joined: Feb 2006
Location: The Great Sage Basin
Oddometer: 681
Another electrical thingy.

My blinkers weren't shutting off and I could hear and feel a click. I pulled off the tank and felt the relay # 61-31-2-306-014 is where it was coming from. I pulled it and rode home. When I got there I turned the key off and the lights stayed on. I disconnected the battery and went inside...

This happened when I got home last and now I'm working on it. I reconnect the battery and no lights. I turn the key on, lights come on. I turn the key off, the lights stay on. I disconnect the battery. I re-try with the same results with and without the relay.

Does the headlight run through this relay?
__________________
It's not an adventure if you don't get lost.
Albino Reino is offline   Reply With Quote
 

Share

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

.
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 12:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014