ADVrider

Go Back   ADVrider > Bikes > Trials
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 12-15-2011, 03:17 PM   #10
thebleakness
Adventurer
 
thebleakness's Avatar
 
Joined: Oct 2006
Location: Flagstaff Arizona
Oddometer: 99
I bought it from a friend, he decided he like his 4rt more. This bike has some history too, it used to be David Kamos (he hardly rode it though! )

The thermoswitch was already bad on it so I wired in a straight switch. The fan runs while the engine is idling but once the rpms pickup, it shots off, the opposite of what I want it to do. I talked with Adrian at Lewis Sport and he said that those symptoms are caused by a bad fan motor.

I will take it apart and see if it's fixable. The clutch drags alittle bit and one of the old trials riders in town said that his personal fix for that was ATF Type-F. Has this worked for you guys or is there another better fix?

Thanks for the help!
thebleakness is offline   Reply With Quote
 

Share

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

.
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 05:58 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014