ADVrider

Go Back   ADVrider > Bikes > Road warriors
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 07-15-2012, 06:28 PM   #11
lake_harley OP
Studly Adventurer
 
Joined: May 2009
Location: Uniontown, MO
Oddometer: 679
When I first bought my '05 FZ6 I noticed a little bit of surging at idle. No big deal I thought, just a little out of sync, and rode it. Lately it has a stumble off idle, especially with just a blip of the throttle, and sometimes it "misses out" on hard acceleration, but eventually smooths out sort of like an engine loaded up and finally clearing out. The two problems don't occur all the time. I'll say most of the time it's just fine. Well, today, riding in town accelerating away from a stop I noticed the roughness off idle and also "pinging". Any ideas what might be the problem? The roughness, I'd suspect injection, but the pinging I'm wondering if there's an ignition control going bad. The bike has just under 29,000 miles on it. I have only had it about 700 miles and it appears to have been well maintained.

Thanks, in advance for thoughts and experience you might have had with anything similar.

Lynn
__________________
IBA Member #49541
lake_harley is offline   Reply With Quote
 

Share

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

.
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 04:24 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014