ADVrider

Go Back   ADVrider > Bikes > Battle scooters
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 08-13-2012, 05:36 PM   #19
hayasakiman
Gnarly Adventurer
 
Joined: May 2012
Location: WPB, FL, USA
Oddometer: 159
Quote:
Originally Posted by outofcontrol View Post
I bought a new Iridium plug today and threw it in. Took a quick run 5 miles and plug was not sooty, and a nice brown.
With the last plug is was sooty in 30 seconds.

If this pushes me up over 70mpg and solves my problems.... $8 plug and 5 min of work???

It'll take me another week to find out driving 12 miles a day to work and back.

-Kevin
If it was my scoot showing that much improvement with iridium plug over regular plug provided the heat range is correct, I would review all of connections and components related with ignition system. Make sure there's no corrosion or crud build up preventing proper flow of electrons.
hayasakiman is offline   Reply With Quote
 

Share

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

.
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 05:07 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014