ADVrider

Go Back   ADVrider > Riding > Layin' down tracks
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Thread Tools Search this Thread Rating: Thread Rating: 247 votes, 4.89 average. Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 09-16-2012, 05:17 AM   #11
Emmbeedee
Procrastinators
 
Emmbeedee's Avatar
 
Joined: Mar 2008
Location: Near Ottawa, ON, Canada
Oddometer: 9,345
Quote:
Originally Posted by Berin View Post
I've got the Montana wired into my 690 using the rugged mount, and fitted with the Garmin original bsttery.

It charges and works fine, except that I keep getting an error saying the battery is not supported, please use OEM parts, and then when I switch the bike off (the mount is wired through the ignition) it says battery low, even when it isn't.

Any ideas?
That's the same old "loose battery" problem. Stuff one or more foam earplugs under the battery cover and that should fix it.

__________________
Want to know more about the Garmin Montana? See the Wisdom and FAQ Thread.
Want to know more about the Garmin VIRB? See here.
"The motorcycle, being poorly designed for both flight and marine operation, sustained significant external and internal damage," police noted.
Emmbeedee is online now   Reply With Quote
 

Share

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

.
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 07:26 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014