ADVrider

Go Back   ADVrider > Riding > Layin' down tracks
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Thread Tools Search this Thread Rating: Thread Rating: 184 votes, 4.85 average. Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 09-24-2012, 09:13 AM   #10
DRTBYK
Long Haul Adventurer
 
DRTBYK's Avatar
 
Joined: Mar 2003
Location: North Central Washington (state)
Oddometer: 5,039
Quote:
Originally Posted by BruceWA View Post
Slight change of topic here.......but on my recent trip of a week ago I noticed on about 3-4 occasions that my 650t lost satellite reception, all but one of those occasions when there were NO obstructions, mountains or trees. Once in Idaho on US Hwy 2 just north of Silverwood for about 5 miles. Any ideas? My 276c used to loose satellite reception often and appears to be more sensitive to this.

Thanks.
Hey Bruce,

I was just over that way last week - didn't notice any Black Hole activity. Kidding aside, it's hard to say why your GPS lost signal unless it is repeatable. Five miles is quite a ways to not have signal though. Any other issues?

Cheers,
__________________
Cheers,

Dan
All Things GPS
Reviews at www.GlobeRiders.com
DRTBYK is offline   Reply With Quote
 

Share

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

.
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 06:36 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014