ADVrider

Go Back   ADVrider > Gear > The Garage
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 10-07-2012, 05:45 PM   #1
indr OP
.
 
Joined: Feb 2010
Location: mom's ovaries & dad's balls
Oddometer: 1,197
Flasher Relay

This is me just messing around trying to learn things for a future wiring harness redoo.

I have a computer power supply unit hooked up and turned on. I connect a turn signal directly to it (+12V and GND), and it turns on.

I add the flasher relay (2 pronged) off my motorcycle to the circuit and it still turns on but doesn't flash.

Shouldn't adding the flasher relay to the circuit make it flash? Am I missing something here?

The prongs on the relay are labeled B and L (I'm assuming for battery and light).

I connected B to ground. L is connected to the blinker. The other wire from the blinker is connected to +12V. It turns on but doesn't flash.

indr screwed with this post 10-07-2012 at 07:09 PM
indr is offline   Reply With Quote
 

Share

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

.
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 08:38 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014