ADVrider

Go Back   ADVrider > Bikes > Orange Crush
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 10-12-2012, 01:33 AM   #17
K2m
....58....
 
K2m's Avatar
 
Joined: Feb 2005
Location: Sydney Australia
Oddometer: 2,242
Quote:
Originally Posted by BillyD View Post
Well, to my point about connections without any dielectric grease...here's one that I missed on my 640.

The 640 developed a miss and, ultimately, I traced it to where the ignition wire connects with the plug boot.

I don't think that is corrosion billy. Their has been a gap develop between those contacts and the spark has had to jump between them. This is the result of that. It does look like water damage but it is not. I'm sure someone could explain this, and the process that causes that result.
__________________
The News, those who are trying to control what we think, do not want us to see.
http://www.presstv.ir/live.html So good the British Gov. Banned it !!!
http://rt.com/on-air/rt-america-air/
K2m is offline   Reply With Quote
 

Share

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

.
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 02:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014