ADVrider

Go Back   ADVrider > Riding > The perfect line and other riding myths
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 10-16-2012, 10:39 AM   #11
victor441
Studly Adventurer
 
victor441's Avatar
 
Joined: Jul 2009
Location: Sonoma, Calif.
Oddometer: 804
Quote:
Originally Posted by b dash rian View Post
Spaghetti wiring on my Ducati Monster. no gauges work anymore, and it seems to think there's no oil when its raining... And to boot, a quick rainstorm means the "black key" may not start the bike anymore, because the theft system is triggered.
THe wiring was fine on my Monster 800 but I hated the immobilzer with all the microcircuits in the gauge cluster, read plenty of stories of people who had replaced several, you probably have a bad one rather than wiring problems. I was afraid to ride mine in the rain and when I did when I got home I took the cluster off the bike, opened it up, and put it in a sealed bag of rice (risotto of course ;-) to dry it out...this worked but was a total PITA...an incredibly bad design. Also despised the sloping seat but a new Sargent fixed that however was not cheap. Sold the Monster recently for various reasons but its inability to handle rain was a big one. Lots of threads on the gauge issues, one is at http://www.ducatimonster.org/forums/...ent-panel.html and has some photos...

victor441 screwed with this post 10-16-2012 at 10:43 PM
victor441 is offline   Reply With Quote
 

Share

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

.
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 06:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014