ADVrider

Go Back   ADVrider > Bikes > Road warriors
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 11-03-2012, 11:11 AM   #1
Shep OP
Vagabond
 
Shep's Avatar
 
Joined: Oct 2003
Location: The State of Indecision
Oddometer: 488
1200 RT No Power

Recently picked up a 2005 1200RT that has been sitting for the past year+. Ran fine, but the batter was weak, so I put a new battery in it. Was performing fine. Parked it for a week and jumped on it yesterday to ride to work. Turned on the key, all the instruments came on, everything appeared normal. Hit the starter...nothing. No click, no attempt at a turnover, nothing. Had to go to work, so I checked the battery the next day...full charge. Now, even the instruments panel will not come on. Nothing. Any suggestions on where to look first? Thanks.

Shep
__________________
Looking for the Road Less Traveled...and a nice used Yamaha WR250!
http://motorheadcoffee.wordpress.com/
Shep is offline   Reply With Quote
 

Share

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

.
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 04:01 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014