ADVrider

Go Back   ADVrider > Riding > Layin' down tracks
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Thread Tools Search this Thread Rating: Thread Rating: 184 votes, 4.85 average. Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 11-19-2012, 12:20 AM   #10
Shov3BR
Tinkerer
 
Shov3BR's Avatar
 
Joined: May 2009
Location: Edmond, OK
Oddometer: 274
Quote:
Originally Posted by guavadude View Post
I wired my AMPS mount with an SAE to the battery unswitched so it's always hot. I've seen someone else added a switch but I imagine the Montana doesn't draw much juice and I'll always take it off the mount when stopping.
Am I missing something or is it ok to have the mount unswitched?
There's no problem running directly to the battery. There is no current draw when the Montana is off or out of the cradle. I happen to have mine connected to a switched circuit only because it was convenient.
I did something similar to your SAE connector arrangement using one of our (3BR Powersports) Baryl connectors between the cradle and the dash.I shortened up the cable a bunch between the cradle and the "Y" and again between the Y and the plug. I left the audio cable full length. The Baryl connector is more weather resistant than the SAE but if it is up on the dash it probably doesn't make any difference.


You can see how short the cable is between the Y and plug in this view.
Shov3BR is offline   Reply With Quote
 

Share

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

.
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 12:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014