ADVrider

Go Back   ADVrider > Gear > Equipment
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 12-01-2012, 04:16 AM   #23
roger123
Beastly Adventurer
 
roger123's Avatar
 
Joined: Jun 2007
Location: VA Beach, VA
Oddometer: 1,493
I ran a few sets of the bias with no issues. Loved the tires. Then in a matter of a few weeks I had a front bias ply separate. The tread just started to come off the carcass and a few weeks latter my radial rear developed some odd marks on it. The front had about 4,000 miles on it and still looked brand new.

I have a radial front now that I replaced the bias with the tread separation and switched to an Anakee rear.

Here's a shot of the rear, as you can see there's still a ton of tread. Not sure if I could have kept running the tire but I had two camping trips coming up and didn't want to be stuck somewhere.



I'm a tire pressure natzi and always keep them right at the high number. I'm pretty hard on tires in the dirt, but don't overly load the bike. I'm 190, and I can only pack so much into my Givi E21's.
__________________
Roger
'07 Wee Strom
COG 5903

roger123 screwed with this post 12-01-2012 at 04:22 AM
roger123 is offline   Reply With Quote
 

Share

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

.
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 06:54 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014