ADVrider

Go Back   ADVrider > Bikes > Trials
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 12-02-2012, 08:38 PM   #1
Happy Seal OP
Beastly Adventurer
 
Happy Seal's Avatar
 
Joined: Mar 2010
Location: CT.
Oddometer: 2,538
97 Techno 250 , help please!

Guys, My 97 Techno has a few issues that I am trying to straighten out.

1. I was overheating last summer so I found the waterpump impellor broken and missing fins. I replaced the impellor and checked the case = ok. I refilled the coolant using the bleed port on the front of the radiator but after I shut off the bike I hear a little burping. sounds like a frog and is a single burp at a time for about five burps before it stops. The fan works and cycles properly.
- IS THIS NORMAL? or should I be looking for more of a problem?

2. My clutch ran out of fluid last summer while on a ride. I drained all the fluid. I removed the master and took it apart, cleaned it, inspected it, and put it back together. I took off the bleed vavle on the slave and cleaned that w/ solvent and compressed air.
- I STILL HAVE NO CLUTCH, it feels like it's proper but I guess I gotta take the slave off and rebuild it or Is it better to just replace the master and slave. I have many hours into this clutch trying to get it to work.

Thanks guys
__________________
with his videos I've been able to crash into trees even faster than before. ( Darius re Shane Watts)
Happy Seal is offline   Reply With Quote
 

Share

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

.
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 06:17 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014