ADVrider

Go Back   ADVrider > Fluff > Ask Baldy, blame AceRph
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 01-18-2013, 09:45 AM   #1
Tindjin OP
Old No. 7
 
Tindjin's Avatar
 
Joined: Feb 2006
Location: ABQ, NM
Oddometer: 594
Missing site buttons...(Viewing problems with Firefox and Chrome)

*******MOD EDIT*********
Everyone missing buttons in Firefox or Chrome, try adding an exception for ADVrider in Adblocker.
Other alternatives are to disable Adblocker or change the forum skin from ADV2.0 to another one.

Sorry for editing your post Tindjin, just wanted to make it easier for folks to find the solution.

Flood
*******MOD EDIT END*******




Not sure what is going on but buttons are missing and everything just looks "off" today with Chrome and the style advrider 2.0.

Anyone else missing buttons and other format issues? If I switch to cRash or one of the others all the normal stuff is there, change back to 2.0 and it goes away.


__________________
-Joey

Do not seek death. Death will find you. But seek the road which makes death a fulfillment.
--Dag Hammerskjöld

Flood screwed with this post 02-14-2013 at 01:27 AM
Tindjin is offline   Reply With Quote
Old 01-18-2013, 08:01 PM   #2
joefromsf
Dark Happens
 
joefromsf's Avatar
 
Joined: Apr 2005
Location: San Francisco
Oddometer: 1,505
Now seeing it in Firefox. Same wonkyness (missing icons) in ADV 2.0 skin. Worked fine all day, but started noticing it a few minutes ago.
joefromsf is offline   Reply With Quote
Old 01-19-2013, 10:27 AM   #3
Snarky
Vodka Infused.
 
Snarky's Avatar
 
Joined: Feb 2011
Location: Old El Paso and Swamp Houston
Oddometer: 1,342
Bumpity, I'm experiencing it too, I switched themes for now.
__________________
ALL ADDERS ARE PUFFS!
2012 BMW R1200 GSA, 2009 Kawasaki Versys (sold), 2001 Yamaha XT225 (sold)
PC Gamer? Support Star Citizen! Save PC Gaming and bring back Space Sims!
Pledge today! Service guarantees citizenship. @ http://www.robertsspaceindustries.com Thanks.
Snarky is offline   Reply With Quote
Old 01-19-2013, 06:09 PM   #4
swimmer
armchair asshole
 
swimmer's Avatar
 
Joined: Oct 2007
Location: tucson
Oddometer: 4,313
Not seeing some buttons such as reply to thread on my home PC and things just look weird. Firefox. From my windows phone it's all good
swimmer is offline   Reply With Quote
Old 01-20-2013, 06:49 PM   #5
mrprez
KJ4WMZ
 
Joined: Apr 2008
Location: Mobile, Al
Oddometer: 1,265
The areas to click are still there, but no icon showing using Chrome. Haven't tried any other browsers.
__________________
Sent via morse code
..-. -.-- ..-. ..-.
mrprez is offline   Reply With Quote
Old 01-21-2013, 09:04 AM   #6
Sourjon
TAT'erd
 
Sourjon's Avatar
 
Joined: Nov 2008
Location: Louisville, KY
Oddometer: 2,051
New reply button is missing too. I sent a PM to baldy yesterday just as a heads up.

John
__________________
Endeavor to suck less--Gaspipe
I would rather be riding an imperfect bike than waiting around for perfection. --JDowns
Sourjon is offline   Reply With Quote
Old 01-21-2013, 09:18 AM   #7
Retro
Just the Facts Ma'am
 
Retro's Avatar
 
Joined: Jan 2003
Location: Virginia
Oddometer: 33,425
Guys, don't send PMs to Baldy about this stuff. I know his name is in the thread title, but the issues will be resolved by the mods and administrators for the site. Any issue that can't be resolved by us is sent to those who can do something, but please don't bother Baldy with this kind of issue.

Remember that ADV Rider is Baldy's gift. He's a busy guy, and this is a hobby, not his paycheck.

Issues with browsers are about the browsers, not advrider.

Some skins work better with certain browsers. If you are going to use Chrome, then use a skin that works best with Chrome.
__________________
I'm just lookin' for clues at the scene of the crime.

Quis custodiet ipros custodes?
Retro is offline   Reply With Quote
Old 01-21-2013, 09:21 AM   #8
mrprez
KJ4WMZ
 
Joined: Apr 2008
Location: Mobile, Al
Oddometer: 1,265
Quote:
Originally Posted by Retro View Post
Guys, don't send PMs to Baldy about this stuff. I know his name is in the thread title, but the issues will be resolved by the mods and administrators for the site. Any issue that can't be resolved by us is sent to those who can do something, but please don't bother Baldy with this kind of issue.

Remember that ADV Rider is Baldy's gift. He's a busy guy, and this is a hobby, not his paycheck.

Issues with browsers are about the browsers, not advrider.

Some skins work better with certain browsers. If you are going to use Chrome, then use a skin that works best with Chrome.
I doubt it is chrome. It's always worked fine in the past. Just started the other day. I for one will switch back to Crash for now.
__________________
Sent via morse code
..-. -.-- ..-. ..-.
mrprez is offline   Reply With Quote
Old 01-21-2013, 09:28 AM   #9
Retro
Just the Facts Ma'am
 
Retro's Avatar
 
Joined: Jan 2003
Location: Virginia
Oddometer: 33,425
Quote:
Originally Posted by mrprez View Post
I doubt it is chrome. It's always worked fine in the past. Just started the other day. I for one will switch back to Crash for now.
That's the one I use. And there are some wonky button issues with Chrome in Crash too.

If it's Vbulletin, and the problem is on our end, someone will get to it, but these things take time. If it's not on our end, the same advice applies.
__________________
I'm just lookin' for clues at the scene of the crime.

Quis custodiet ipros custodes?
Retro is offline   Reply With Quote
Old 01-21-2013, 10:19 AM   #10
Sourjon
TAT'erd
 
Sourjon's Avatar
 
Joined: Nov 2008
Location: Louisville, KY
Oddometer: 2,051
Quote:
Originally Posted by Retro View Post
Guys, don't send PMs to Baldy about this stuff. I know his name is in the thread title, but the issues will be resolved by the mods and administrators for the site. Any issue that can't be resolved by us is sent to those who can do something, but please don't bother Baldy with this kind of issue.

Remember that ADV Rider is Baldy's gift. He's a busy guy, and this is a hobby, not his paycheck.

Issues with browsers are about the browsers, not advrider.

Some skins work better with certain browsers. If you are going to use Chrome, then use a skin that works best with Chrome.
Understand. I just went to the bottom and looked for a mod and his was the only one there. I only mentioned it because I thought it might be an indicator of other issues and the admins might want a heads up. It started a couple days ago and I'm using firefox not chrome so it's not a browser issue.

Sorry for the trouble.
__________________
Endeavor to suck less--Gaspipe
I would rather be riding an imperfect bike than waiting around for perfection. --JDowns
Sourjon is offline   Reply With Quote
Old 01-21-2013, 10:20 AM   #11
Retro
Just the Facts Ma'am
 
Retro's Avatar
 
Joined: Jan 2003
Location: Virginia
Oddometer: 33,425
Quote:
Originally Posted by Sourjon View Post
Understand. I just went to the bottom and looked for a mod and his was the only one there. I only mentioned it because I thought it might be an indicator of other issues and the admins might want a heads up. It started a couple days ago and I'm using firefox not chrome so it's not a browser issue.

Sorry for the trouble.
No problem. And I commend and applaud you.

Many here have no idea that the forum moderator is listed there.
__________________
I'm just lookin' for clues at the scene of the crime.

Quis custodiet ipros custodes?
Retro is offline   Reply With Quote
Old 01-23-2013, 05:35 PM   #12
joefromsf
Dark Happens
 
joefromsf's Avatar
 
Joined: Apr 2005
Location: San Francisco
Oddometer: 1,505
There's a second thread with others reporting the same problem: http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=857252

The good news is that they've already isolated the problem. It's Ad Blocker. Disable Ad Blocker for advrider.com and all will be well.
joefromsf is offline   Reply With Quote
Old 01-23-2013, 07:07 PM   #13
wibby
BrotherFromAnotherMother
 
wibby's Avatar
 
Joined: Mar 2005
Location: Grass Pants Orygun
Oddometer: 10,536
No login?

Login box is missing, wtf?

It's not there?

Did I get banned


__________________
'05 DL650
'92 KDX200
wibby is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2013, 05:49 AM   #14
Andylaser
Heavy Metal
 
Andylaser's Avatar
 
Joined: Feb 2011
Location: Southampton UK
Oddometer: 1,034
Turn off your ad blocker.
__________________
Sent from my binary data processing apparatus using magic and wires

OLD SKOOL HEAVY METAL
Andylaser is online now   Reply With Quote
Old 01-24-2013, 05:59 AM   #15
GB
Mod Squad
 
GB's Avatar
 
Joined: Aug 2002
Location: Toronto, ON
Oddometer: 55,660
If Adblocker doesn't work, change forum skins.. It seems the new version of Firefox and Chrome are making some of the buttons on forum skin Advrider 2.0 disappear.. No new reply, no edit, no sign in... switch forum skins fixes it.
__________________
ADV decals, patches & flag? Here
GB is offline   Reply With Quote
Reply

Share

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 12:00 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014