ADVrider

Go Back   ADVrider > Bikes > Road warriors
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 01-28-2013, 12:06 PM   #1
d.burbach OP
Gnarly Adventurer
 
d.burbach's Avatar
 
Joined: Jun 2012
Location: Winston-Salem NC
Oddometer: 134
Starting Problems...

So for the past few weeks I've been having some trouble starting my 2000 SV650, I knew it needed a good carb clean so I did that and I thought my starting problems were over, the bike started quick and ran great, then last week my area got hit with very cold temperatures and an ice storm, consequently I didn't start the bike for about a week (it was also outside in the cold) So yesterday I went to take it for a sunday ride and it wouldn't start (it wasn't the battery either as it turned over fine, I then charged the battery inside and tried again, still wouldn't start) it's acting like it's not getting fuel, but I know it has clean carbs, any ideas?
__________________
Seeking adventure and working for RoadRUNNER Motorcycle Touring & Travel
www.roadrunner.travel
d.burbach is offline   Reply With Quote
 

Share

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

.
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 11:34 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014