ADVrider

Go Back   ADVrider > Fluff > Ask Baldy, blame AceRph
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 01-24-2013, 01:47 PM   #16
Sourjon
TAT'erd
 
Sourjon's Avatar
 
Joined: Nov 2008
Location: Louisville, KY
Oddometer: 2,051
If you add a filter exception for d26ya5yqg8yyvs.cloudfront.net/images/*. Refresh your browser. All good

John
__________________
Endeavor to suck less--Gaspipe
I would rather be riding an imperfect bike than waiting around for perfection. --JDowns
Sourjon is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2013, 02:22 PM   #17
wibby
BrotherFromAnotherMother
 
wibby's Avatar
 
Joined: Mar 2005
Location: Grass Pants Orygun
Oddometer: 10,535
Ad blocker has never caused that before yesterday
__________________
'05 DL650
'92 KDX200
wibby is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2013, 06:23 PM   #18
bobframe
Gnarly Adventurer
 
Joined: Jul 2012
Location: Northeast GA
Oddometer: 218
Problems with Chrome?

I'm new here, so forgive me starting out with (what appears to be) a problem with the site...

However, I have had a problem using Google Chrome to access the site. It won't give me a way to Login...so not much works. Opened Firefox and all worked fine.

Known problem? Or am I not holding my mouth right?
bobframe is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2013, 06:26 PM   #19
rgb2cmyk
Gnarly Adventurer
 
rgb2cmyk's Avatar
 
Joined: Nov 2010
Location: 'boken, NJ
Oddometer: 253
Works peachy keen for me.
__________________
_
14 R1200 GSA (Hopefully lasts longer than 2yrs)
12 R1200 GSA ("Sandy") (Hit by DUI)
09 R1200 GSA (Totaled by SS Sandy)
06 Husky TE450, 04 R1100s BCR, 03 F650CS
rgb2cmyk is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2013, 06:58 PM   #20
everycredit
Gnarly Adventurer
 
everycredit's Avatar
 
Joined: May 2012
Location: Tacoma
Oddometer: 270
I would allow popups from this site. The only spam I've seen here are the vendor threads; you actually have to look for adverts.

My Google Chrome works here (Mac, iPhone, iPad, PC). I'm currently using FireFox.
everycredit is offline   Reply With Quote
Old 01-25-2013, 12:17 AM   #21
EJ_92606
Rider
 
EJ_92606's Avatar
 
Joined: Aug 2007
Oddometer: 1,779
I had to turn off Ad Block Pro recently with Chrome to be able to see the heading at the top of the page and the reply buttons. As a previous poster stated, no biggie as there are no ads here anyway.
EJ_92606 is offline   Reply With Quote
Old 01-25-2013, 03:59 AM   #22
GB
Mod Squad
 
GB's Avatar
 
Joined: Aug 2002
Location: Toronto, ON
Oddometer: 55,550
Not in GSpot. Moved to the ASK forum.

Change your default forum skin from Advrider 2.0 to something else. The forum skin menu is at the bottom of the page in a drop down menu.
__________________
ADV decals, patches & flag? Here
GB is offline   Reply With Quote
Old 01-25-2013, 07:30 AM   #23
LaurelPerryOnLand
Beastly Adventurer
 
Joined: Jun 2009
Location: Denver, CO
Oddometer: 3,419
Have updated to the latest Chrome version:
Version 24.0.1312.56 m

Switched to ASYLUM skin in ADV. All the other skins (except ADV 2.0) work properly.

The missing EDIT button has re-appeared.

Everything appears to function properly!

=================================
During the snafu...1/20 - today,
Switched to Firefox (version 18.0.1) and it functions properly using the ADV 2.0 skin.

LaurelPerryOnLand screwed with this post 01-25-2013 at 07:47 AM
LaurelPerryOnLand is online now   Reply With Quote
Old 01-25-2013, 07:39 AM   #24
Ghostyman
Gnarly Adventurer
 
Ghostyman's Avatar
 
Joined: Sep 2011
Location: LA face with the Oakland booty
Oddometer: 166
Chrome 24 w/Adblock

I added an Adblock exception for advrider.com and everything appears perfectly fine now. This has been the case on two computers.
Ghostyman is offline   Reply With Quote
Old 01-25-2013, 07:45 AM   #25
LaurelPerryOnLand
Beastly Adventurer
 
Joined: Jun 2009
Location: Denver, CO
Oddometer: 3,419
Quote:
Originally Posted by Ghostyman View Post
Chrome 24 w/Adblock

I added an Adblock exception for advrider.com and everything appears perfectly fine now. This has been the case on two computers.
Confirming...adding Adblock exception for advrider.com.
Chrome and ADV 2.0 work like the good old days!
LaurelPerryOnLand is online now   Reply With Quote
Old 01-26-2013, 02:40 AM   #26
everycredit
Gnarly Adventurer
 
everycredit's Avatar
 
Joined: May 2012
Location: Tacoma
Oddometer: 270


Looks fine to me. Chrome Version 24.0.1312.56 for Mac OS X.
everycredit is offline   Reply With Quote
Old 01-28-2013, 09:43 AM   #27
Outwardbound
Studly Adventurer
 
Joined: Jan 2005
Location: Strongsville, OH
Oddometer: 675
Same thing's happening to me. How do I turn off adBlocker?

Alternatively how do I "change skins"

I apologize for me computer ignorance.

Thanks
Outwardbound is offline   Reply With Quote
Old 01-29-2013, 01:15 AM   #28
Russ
.
 
Russ's Avatar
 
Joined: Jul 2007
Location: Sydney Australia
Oddometer: 15,708
At the bottom of the screen when viewing advrider you will see a box with options similar to this






Select one of the other options.

Or you can go to your control panel > Settings & Options > Edit Options > Miscellaneous Options > Forum Skin then choose one from the drop down menu.

Russ is offline   Reply With Quote
Old 01-29-2013, 05:07 AM   #29
ben2go
Moto Flunky
 
ben2go's Avatar
 
Joined: Jun 2011
Location: Upstate SC USA
Oddometer: 3,159
Thumb Problem Viewing forums-Solved!

I used the following browsers with a lot of problems viewing the forums and signing in.There was no forum header or links for me to navigate the forum or sign in.

Mozilla FireFox
Mozilla Aurora
Mozilla Nightly
Google Chrome

I had to disable Adblock Plus to regain full viewing of the forum and to be able to sign in.Don't forget to reload the page after disabling Adblock Plus.
ben2go is offline   Reply With Quote
Old 01-30-2013, 07:28 AM   #30
greywolf
Unpaved road avoider
 
greywolf's Avatar
 
Joined: Apr 2006
Location: Evanston IL
Oddometer: 972
Changing skins in the Control Panel works too.
__________________
Pat

in order of ownership
1971 Honda CB350, 2 1973 Honda CB500s, one was stolen, 1974 Can-Am 175 TNT, 1978 Yamaha XS11, 1978 Honda CX500, 1975 BMW R90S, 1983 BMW R65LS, 2005 Suzuki DL650 totaled, 2007 Suzuki DL650A, 2012 Suzuki DL650A
greywolf is online now   Reply With Quote
Reply

Share

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 07:04 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014