ADVrider

Go Back   ADVrider > Fluff > Ask Baldy, blame AceRph
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 01-30-2013, 12:58 PM   #31
ben2go
Moto Flunky
 
ben2go's Avatar
 
Joined: Jun 2011
Location: Upstate SC USA
Oddometer: 3,197
Quote:
Originally Posted by greywolf View Post
Changing skins in the Control Panel works too.
I still can't get those to change and save.Everytime I come back to the forum and sign in it goes straight from the black skin to the light blue skin.
ben2go is offline   Reply With Quote
Old 01-30-2013, 03:17 PM   #32
sayonora
doesnt like airplans
 
Joined: Jan 2011
Oddometer: 36
easy fix: press addblock button in browser, click Open blockable items, then right click the link that says image/something, and click add exception to rule and make sure you select the "something.something.net/images/*" and click add exception. then reload page and fixed.
__________________
You're never lost if you don't know where you are.
sayonora is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2013, 07:00 AM   #33
lbever
IAMX454
 
Joined: Dec 2003
Location: Clive, IA
Oddometer: 59
Using Firefox, turned off Adblock for ADVRIDER and button came back. All good
__________________
Yamaha Super Tenere Black 14K great miles
2013 KTM 350 XC-F,
2012 KTM 350 XCF-W
2004 GAS GAS 280 Trials
Previous bikes- 2008 KTM 530 EXC,2011 KTM 300XC
lbever is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2013, 10:03 PM   #34
The Griz
North Forest Rider
 
The Griz's Avatar
 
Joined: Nov 2008
Location: Minnesota
Oddometer: 3,779
Yup, added exception for www.advrider.com to adblock and all is fine now. Good to go.
__________________
PAUL BUNYAN FOREST RIDERS MC
2013 KTM 300 XC-W
2014 KTM 690 Enduro R
The Griz is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2013, 03:18 PM   #35
Dr E
Chasing after theory
 
Dr E's Avatar
 
Joined: Mar 2010
Location: Pacific Northwest
Oddometer: 143
Missing site buttons...

Hi guys,

About a week ago a number of system buttons (New Thread), (Reply). (User CP)...etc all disappeared from all of my browsers (Firefox, Sea Monkey, Explorer) for this site.

They function they perform is still on the webpage and accessible (hence I am posting this thread) but they are simply not visible. I have not upgraded or changed any security settings nor have I altered any settings on my system that would have caused this to occur. No other webpage, forum or other site that I am on shows this condition.

Interestingly enough the only two buttons that seem NOT to be affected are Submit New Thread and Preview Post when I am creating a thread or when I am replying to a thread.

Thoughts, ideas or feedback would be appreciated as this is frustrating.

Thanks,

Eric
__________________
Life is the last thing you experience before you die...living is what you do every day to get you to that point...
Dr E is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2013, 03:54 PM   #36
Garp
Beastly Adventurer
 
Garp's Avatar
 
Joined: Apr 2003
Location: Newtown, CT
Oddometer: 2,440
Same thing here. You need to turn off your ad blocking software for the ADVrider.com domain and you should be all set.
Garp is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2013, 07:33 PM   #37
Dr E
Chasing after theory
 
Dr E's Avatar
 
Joined: Mar 2010
Location: Pacific Northwest
Oddometer: 143
Thank you guys. I am sorry I posted a new thread but I searched and did not see anything coming up on this. This site has some of the best people in helping out the problems in a kind way. It is truly appreciated!

In the end, I followed the advise and with the exception in AdBlocker all is good.

Hope everyone has a great weekend!

Eric
__________________
Life is the last thing you experience before you die...living is what you do every day to get you to that point...
Dr E is offline   Reply With Quote
Old 02-13-2013, 09:27 AM   #38
Foot dragger
singletracker
 
Foot dragger's Avatar
 
Joined: Dec 2006
Location: chico,just below rag dump(nor-cal)
Oddometer: 12,811
I Cant post in New Posts

So Ive been an inmate here for 4 or 5 years,when ever I look through "New Posts" I wish that I could put a new post up there as well sometimes.
Yet there's no "New Post" to click on at the top and put up a new one.


Why is this? What have I done wrong?

Thanks,confused in Alleghany.
__________________
Some bikes around at times
Foot dragger is offline   Reply With Quote
Old 02-13-2013, 09:34 AM   #39
AceRph
Affluenza Free!
 
AceRph's Avatar
 
Joined: Jan 2003
Location: Where the stupidest people on earth run things
Oddometer: 24,582
Your permissions haven't changed. Try a different browser. Some folks were having trouble w/...uh...one of them.
__________________
Equal to all of you of roads and good luck! - krokodil al-kashi

“We are turning into a nation of whimpering slaves to Fear—fear of war, fear of poverty, fear of random terrorism, fear of getting down-sized or fired because of the plunging economy, fear of getting evicted for bad debts or suddenly getting locked up in a military detention camp on vague charges of being a Terrorist sympathizer.” —”Extreme Behavior in Aspen,” February 3, 2003

"The State sees the spectre looming ahead of terrorism and anarchy, and this increases the risk of its over-reaction and a reduction in our freedom." - Stanley Kubrick
AceRph is offline   Reply With Quote
Old 02-13-2013, 12:10 PM   #40
GB
Mod Squad
 
GB's Avatar
 
Joined: Aug 2002
Location: Toronto, ON
Oddometer: 55,675
Before you email us regarding your inability to post, please look thru this thread: change forum skins or disable Adblocker in Firefox.
__________________
ADV decals, patches & flag? Here
GB is offline   Reply With Quote
Old 02-13-2013, 01:57 PM   #41
Foot dragger
singletracker
 
Foot dragger's Avatar
 
Joined: Dec 2006
Location: chico,just below rag dump(nor-cal)
Oddometer: 12,811
Quote:
Originally Posted by GB View Post
Before you email us regarding your inability to post, please look thru this thread: change forum skins or disable Adblocker in Firefox.
Ive never been able to post in New Post in 4 years,I will try changing forum skins. Im not sure what that means really though.
Thanks for any help.
__________________
Some bikes around at times
Foot dragger is offline   Reply With Quote
Old 02-13-2013, 02:25 PM   #42
GB
Mod Squad
 
GB's Avatar
 
Joined: Aug 2002
Location: Toronto, ON
Oddometer: 55,675
Forum skins are available from the drop down menu at the bottom of the page.. the default forum skin is Advrider 2.0.
__________________
ADV decals, patches & flag? Here
GB is offline   Reply With Quote
Old 02-13-2013, 09:11 PM   #43
joefromsf
Dark Happens
 
joefromsf's Avatar
 
Joined: Apr 2005
Location: San Francisco
Oddometer: 1,507
Quote:
Originally Posted by Foot dragger View Post
So Ive been an inmate here for 4 or 5 years,when ever I look through "New Posts" I wish that I could put a new post up there as well sometimes.
Yet there's no "New Post" to click on at the top and put up a new one.


Why is this? What have I done wrong?

Thanks,confused in Alleghany.
I'm not sure the mods are interpreting your question correctly. But then again, I'm not sure I am either, but I'll throw something out there.

If you are talking about the "New Posts" link at the top of the page, then be aware that is a canned search of recent "unread" posts throughout ADVrider. Therefore, you are not viewing a specific forum so there is no button on that results page to create a new post. If you were in a particular forum and created a new post there and then quickly clicked on the "New Posts" link at the top of the page, guess what, you won't see your post because the thread you just posted in would not be considered "unread". That's my story and I'm sticking to it.
joefromsf is offline   Reply With Quote
Old 02-22-2013, 06:29 AM   #44
MikeBike4
What'd I miss?
 
MikeBike4's Avatar
 
Joined: Jul 2009
Location: Albemarle N.C.
Oddometer: 1,322
Thumb Fixed.

I had the same problem, no A/A editor button when using Mountain Lion. I installed Firefox, now the button shows up!
__________________
650 VStrom
MikeBike4 is offline   Reply With Quote
Reply

Share

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 09:55 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014