ADVrider

Go Back   ADVrider > Riding > Layin' down tracks
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 06-08-2013, 11:10 PM   #1
motoracer51 OP
Studly Adventurer
 
Joined: Sep 2009
Location: Western Colorado
Oddometer: 636
Basecamp - I'm having problems with it.

Got my Montana the other day, and loaded Basecamp. Installed fine, worked fine(as I can tell), and I installed my maps.

Today, I pug in my Montana after a ride, and I get an error message regarding the Windows registry.

When I try to re-install, I get a different error message - this time something like MSI:error.

I'm fustrated. Does anyone have any experience and/or solutions to these issues?


Thanks
motoracer51 is offline   Reply With Quote
Old 06-09-2013, 01:05 PM   #2
motoracer51 OP
Studly Adventurer
 
Joined: Sep 2009
Location: Western Colorado
Oddometer: 636
Well, I've narrowed it down to some device driver the topo 24 map is trying to install that is conflicting with Basecamp.

I'm calling Garmin tomorrow to see if they have a solution to it.
motoracer51 is offline   Reply With Quote
Reply

Share

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

.
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 04:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014