ADVrider

Go Back   ADVrider > Riding > Layin' down tracks
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 07-14-2013, 10:31 AM   #1
COXR650L OP
Beastly Adventurer
 
Joined: Nov 2009
Location: Denver
Oddometer: 1,464
Multiple Waypoints with same name in Basecamp??

Is it possible to have waypoints in basecamp with the same name? For example in an OHV area I want to mark the cruxes of different trails, but dont want to clutter the map up with "crux1" "crux2" on different trails and just call each obsticle "crux"???

Thanks
COXR650L is online now   Reply With Quote
Old 07-14-2013, 11:35 AM   #2
BigDogAdventures
Fart Letter
 
BigDogAdventures's Avatar
 
Joined: Sep 2003
Location: Mt. Vernon, Illinois
Oddometer: 4,885
Quote:
Originally Posted by COXR650L View Post
Is it possible to have waypoints in basecamp with the same name? For example in an OHV area I want to mark the cruxes of different trails, but dont want to clutter the map up with "crux1" "crux2" on different trails and just call each obsticle "crux"???

Thanks
I'm sure you can't do that with Mapsource-----when you try to it gives you an immediate prompt telling you there is already a waypoint with that name.

Give it a go in Basecamp and see what happens----I bet you can't do it there either.

BigDog
__________________
2008 Yamaha WR250R---by far my main bike.
2006 KTM 450EXC
2014 KTM690 Enduro--we'll see how good it is after 70,000 miles.
2013 Husky 650 TR650 Terra
BigDogAdventures is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2013, 06:40 AM   #3
Navy Chief
Beastly Adventurer
 
Navy Chief's Avatar
 
Joined: Oct 2009
Location: Waynesboro, PA
Oddometer: 1,544
Not that I am aware of, I was considering the same problem the other day and have not come up with a solution...
Navy Chief is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2013, 08:29 AM   #4
wbbnm
Beastly Adventurer
 
wbbnm's Avatar
 
Joined: Dec 2007
Location: Abq NM
Oddometer: 1,978
I think Basecamp will either reject it or give it a number. I know it gives duplicate tracks, routes, and waypoints sequence numbers when I load them from files.

If I want duplicate names in Mapsource, I just give it a number or letter to keep the software happy.
wbbnm is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2013, 08:54 PM   #5
COXR650L OP
Beastly Adventurer
 
Joined: Nov 2009
Location: Denver
Oddometer: 1,464
Thanks guys. Ya I was not able to find a way, youd think different GPS coordinates would make it unique from the name, but o well.
COXR650L is online now   Reply With Quote
Reply

Share

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

.
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 06:22 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014