ADVrider

Go Back   ADVrider > Fluff > Ask Baldy, blame AceRph
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 07-19-2013, 12:12 AM   #1
digger440 OP
Adventurer
 
digger440's Avatar
 
Joined: Nov 2012
Location: Very northwest corner of the USA
Oddometer: 74
Imageshack interface problems

I dont know if anyone else has had issues but when I upload my images to my Imageshack account I usually do it in batches or groups. I always check the 640x480 size box when I do so and the check box is for the bulk up load not for the single photos.

But when I post pictures, out of the blue, 1 or 2 show up as full size and really jack with the tread. There is nothing more annoying than trying to scroll through a thread and hitting a picture the size of a small country.

Has anyone else expeirenced this, is there a way I can fix it?



Here is an example

http://www.advrider.com/forums/showt...=844297&page=4
__________________
R100 cafefighter build in progress
http://www.customfighters.com/forums...ad.php?t=85610
digger440 is offline   Reply With Quote
Reply

Share

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 09:04 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014