ADVrider

Go Back   ADVrider > Riding > Layin' down tracks
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 11-16-2013, 03:32 PM   #1
GR8ADV OP
Pow right in the kisser
 
GR8ADV's Avatar
 
Joined: Mar 2007
Location: Northwet
Oddometer: 807
Question 550 to montana power supply

Have a zumo 55o mount nicely wired in already. Want to switch to a Montana. Is there a device that configures the zumo power cord to the Montana input (I assume they are different) such that I don't have to re run the wiring with the new Montana power supply cord?

Thanks
__________________
Whatever/Whenever, Father/son to AK
http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=603878

It's All BS Til' the Nanny Posts
GR8ADV is offline   Reply With Quote
Old 11-16-2013, 08:11 PM   #2
stevepsd
Gnarly Adventurer
 
Joined: Oct 2005
Location: Mojave Desert, CA & Southern Oregon Coast
Oddometer: 226
Nope. I have a Montana Rugged Mount and a Zumo 665 and they are different.
__________________
'12 XT1200Z SuperTénéré, '09 KTM 530 EXC, '08 Triumph Tiger 1050, '87 XR600R Street Legal
Gone but not forgotten: '92 Yamaha TDM850, '82 XJ550 Seca, '80 XS1100,'85 GL1200A, '84 V65 Sabre, '80 CB750F SuperSport, '77 RD400, '72 TS250, '69 CB450K, '68 CL70
stevepsd is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2014, 12:56 PM   #3
LaPorte
Gnarly Adventurer
 
LaPorte's Avatar
 
Joined: Jul 2006
Location: Northern Ca.
Oddometer: 469
I have two bikes, each are wired to the 12V supply of the bike and fused for GPS power. At the end of this connection at the handlebar I have a two conductor Molex connector. I have a Garmin 60cx that I have been using for years and have added the Molex connector mate for the power connection at the end of the power cable for the GPS. That way I can simple add the GPS to either bike by just plugging in the power connection. I now have a Garmin Montana 600, the cradle and the power cord assembly that supports power and audio. When I added the Molex connector to the end of the cable assembly (power leads) I tried to coil up the cable assembly, but it became a large bundle. I want to cut the end off the cable assembly and just use the power cord section. I already have the power fused in the wiring per bike. Has anyone tried to cut the end off the Montana cable assembly and dig out the power leads and use them? I wanted to ask before I tried it and found out the wires are to small to work with. Then I have a piece cable that would go into the garbage.
__________________
If you don't know where your going don't lead!

LaPorte screwed with this post 08-24-2014 at 08:12 AM
LaPorte is offline   Reply With Quote
Reply

Share

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

.
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 02:38 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014