ADVrider

Go Back   ADVrider > Bikes > GSpot > Parallel Universe
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 11-20-2013, 04:00 PM   #11
ebrabaek OP
Beastly Adventurer
 
Joined: Jan 2010
Location: El Paso,NM
Oddometer: 4,617
Quote:
Originally Posted by guzzimike View Post
I have a PC5/AT sitting in a box in my shed. I fitted it at the same time as the Arrow full exhaust, took it off after a short while and went back to stock ( not the exhaust, just the PC5) The fuel consumption was crap, and I did have it dyno'd by someone who knew what they where doing. I have no definitive figures but at around 120km/hr I used all 36 litres in the main and TT tank in just about 600km. It also didn't seem to make any difference to the way the bike ran.
I will venture out on a limb here, and say that it was installed incorrectly. Could be your dyno guy knows his dyno, but does know how to enable the AT in the PC-5 tool menu..... could be many things, and I am obviously speculating, but mine rocked a big difference with that same setup. Something was done incorrectly I think. My mileage went down 15-20 %, thus the system came off.
__________________


Erling
ebrabaek is offline   Reply With Quote
 

Share

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

.
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 07:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014