ADVrider

Go Back   ADVrider > Riding > Layin' down tracks
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 08-07-2006, 04:20 PM   #1
BeemerBerg OP
n00b
 
Joined: Aug 2004
Oddometer: 9
Question Garmin 2720/2730/2820 customizable?

One thing I really liked about my Streetpilot 2610 is the ability to customize the configuration of the "map screen". The ability to see the MPH, ETA, miles to destination and altitude was very nice. But in all the screen shots I've seen of the "new generatioin", I could not tell if this feature is still avilaable.

Can any of you new owners of 27xx or 28xx series answer this? Maybe some screen shots?

I really like the altitude feature. I like to know how high I am.
BeemerBerg is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2006, 09:07 PM   #2
Albie
Kool Aid poisoner
 
Albie's Avatar
 
Joined: Mar 2004
Location: Upstate SC
Oddometer: 8,423
As far as I can tell, no, the tabs aren't customizable. I don't own one, but I use a 2720 a lot. Never found the tab custmization setup if it exists.
Albie is online now   Reply With Quote
Old 08-08-2006, 04:00 AM   #3
sterfry
Jackleg
 
sterfry's Avatar
 
Joined: Nov 2004
Location: Belmont, NC, USA
Oddometer: 173
It is customizable. From the main menu go to SETTINGS -> MAP -> MAP DATA FIELDS -> NEXT. You can customize the fields there. The following screen shots are from a 2720 running software version 6.0.
__________________
"It's amazing how much work people will do to get out of doing work." - Dr. David Trumper, M.I.T.

sterfry screwed with this post 04-30-2014 at 05:39 PM
sterfry is offline   Reply With Quote
Old 08-08-2006, 04:54 AM   #4
Meathead
tin man
 
Meathead's Avatar
 
Joined: Jun 2004
Location: Upstate SC
Oddometer: 16,656
Quote:
Originally Posted by sterfry
It is customizable. From the main menu go to SETTINGS -> MAP -> MAP DATA FIELDS -> NEXT. You can customize the fields there. The following screen shots are from a 2720 running software version 6.0.
A co-worker has a 2720, and has been asking me to try to figure this out. How do I find out which software version he's running, and how do I update it if he needs to?
__________________
I can no longer control the monster that is inside of me. I need to kill it before something happens that I would regret. This is truly for the best. - clang's buddy Mike
Meathead is offline   Reply With Quote
Old 08-08-2006, 06:11 AM   #5
sterfry
Jackleg
 
sterfry's Avatar
 
Joined: Nov 2004
Location: Belmont, NC, USA
Oddometer: 173
To see the software version start from the main menu and go to SETTINGS -> ABOUT -> STREETPILOT.

The software is updated by Garmin WebUpdater which comes on a CD included with the GPS. You can also download WebUpdater and/or the software updates directly from the Garmin website.
__________________
"It's amazing how much work people will do to get out of doing work." - Dr. David Trumper, M.I.T.
sterfry is offline   Reply With Quote
Reply

Share

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

.
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 12:44 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014