ADVrider

Go Back   ADVrider > Bikes > Thumpers
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 01-21-2008, 04:24 PM   #10
mwolff
Gnarly Adventurer
 
Joined: Mar 2004
Location: Mendocino
Oddometer: 223
My XT600 with a wrenching ?

Glad to have found this thread. I just bought this '86, pretty clean with 25,000 miles from the first owner who seemed to take care of it. Now after starting it, maybe 100 times, and a good 40 mile ride in the Natl. Forest, I need some advice on how to make it run better. I have gotten the starting routine down, and it has never failed to start after 3-4 kicks, and it idles perfectly, but then runs kinda rough at speed. It seems to have plenty of power, doesn't backfire, just runs rough as the RPM's climb. I adjusted the valves, they were pretty loose, and changed the plug, it was old but looked like it was burning fuel properly. Do I tear into the carb for a rebuild, or just clean. BTW, the air filter looks pretty clean also. Anyone's $.02 would be good. Now, can I post the pic.? Nope, I'll go to SmugMug and re-post.
mwolff is offline   Reply With Quote
 

Share

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

.
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 09:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014