ADVrider

Go Back   ADVrider > Riding > Regional forums > Asia
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 07-13-2009, 10:01 PM   #1711
T-REDZ OP
TeMMyReDDeviL
 
T-REDZ's Avatar
 
Joined: Mar 2008
Location: Jakarta - INDONESIA
Oddometer: 1,037
Quote:
Originally Posted by dpouwel
dikutip dr forum sebelah

Sukamade Extreme Adventure 2007
Surabaya, 01 Juni 2007
Touring Extreme PSMH C70 Soerabaia

Tua-tua keladi… makin tua bukannya insyaf tapi justru sebaliknya, semakin gila dan menjadi-jadi. Ungkapan ini sangatlah tepat untuk menggambarkan semangat pantang menyerah arek-arek Perkumpulan Sepeda Motor Honda C70 "Holobis Koentoel Baris Soerabaia" Gimana enggak, rute yang dipilih bukannya jalanan aspal melainkan medan yang 90% off road dengan beragam tingkat kesulitan : jalan tanah penuh debu, jalan berbatu, melintas sungai, diantara gunung, rimba dan laut di kawasan Taman Nasional Meru Be..................
Lo cari DVD nya Purple Helmet.. Lo liat tuh C70 dijadiin apaan ama mereka.. hehehehe..
__________________
TEMMY REDDEVIL HIMAWAN
Jakarta - Indonesia

"Just For The Love Of The Ride"
www.ADVentourider.wordpress.com
T-REDZ is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2009, 10:12 PM   #1712
dpouwel
Petualang
 
dpouwel's Avatar
 
Joined: Apr 2009
Location: Jogjakarta, Indonesia
Oddometer: 617
Quote:
Originally Posted by T-REDZ
Lo cari DVD nya Purple Helmet.. Lo liat tuh C70 dijadiin apaan ama mereka.. hehehehe..
kalo ga salah c70 the best motorcycle ever versi discovery channel yak?

dijatuhin dari gedung bertingkat, olinya diganti pake minyak goreng, masih tetep nyala
__________________

Contact:

- www.innocentrider.wordpress.com
- dpouwel@gmail.com


dpouwel is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2009, 10:23 PM   #1713
ice`breaker
Adventurer
 
ice`breaker's Avatar
 
Joined: Mar 2009
Location: Bandung, Indonesia
Oddometer: 51
pilih Lensa apa Bracket

adventurer yg aneh... mampu beli lensa ga mampu beli bracket... padahal jeprat jepret sehari bisa dapat 10 bracket...... [/QUOTE]

hahaha mampu beli Lensa tapi enggak bisa beli bracket ....
ice`breaker is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2009, 10:41 PM   #1714
T-REDZ OP
TeMMyReDDeviL
 
T-REDZ's Avatar
 
Joined: Mar 2008
Location: Jakarta - INDONESIA
Oddometer: 1,037
Quote:
Originally Posted by dpouwel
kalo ga salah c70 the best motorcycle ever versi discovery channel yak?

dijatuhin dari gedung bertingkat, olinya diganti pake minyak goreng, masih tetep nyala
You're right....

Itu jadi motor kebanggaannya Honda... C70 dan C50..

Lia aja deh purple helmet hehehhe...
__________________
TEMMY REDDEVIL HIMAWAN
Jakarta - Indonesia

"Just For The Love Of The Ride"
www.ADVentourider.wordpress.com
T-REDZ is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2009, 10:42 PM   #1715
Bumpy ahead
Bumpy Ahead
 
Bumpy ahead's Avatar
 
Joined: Apr 2009
Location: Jakarta
Oddometer: 563
Quote:
Originally Posted by ice`breaker
adventurer yg aneh... mampu beli lensa ga mampu beli bracket... padahal jeprat jepret sehari bisa dapat 10 bracket......
hahaha mampu beli Lensa tapi enggak bisa beli bracket .... [/quote]

Mungkin duitnya Dendy abis buat beli lensa. Lensanya aja minta tuker seharga motor plus full box. Ckckckckck, berapa beli barunya ya?
__________________
\m/
Bumpy ahead is offline   Reply With Quote
Old 07-14-2009, 12:16 AM   #1716
aki
Gnarly Adventurer
 
aki's Avatar
 
Joined: Jul 2009
Oddometer: 124
TransBorneo Adventure

G'day
Is there anyone here that's familiar with Kalimantan area, I was told by a friend that one Indonesian rider (must be a hardcore ADV rider) that managed to ride from Banjermasin right to Brunei?
BTW I'd covered the distance from Sabah, brunei & Sarawak but not Kalimantan. Need some info, grateful if anyone can help. Cheers.
aki is offline   Reply With Quote
Old 07-14-2009, 12:28 AM   #1717
Bumpy ahead
Bumpy Ahead
 
Bumpy ahead's Avatar
 
Joined: Apr 2009
Location: Jakarta
Oddometer: 563
Quote:
Originally Posted by aki
G'day
Is there anyone here that's familiar with Kalimantan area, I was told by a friend that one Indonesian rider (must be a hardcore ADV rider) that managed to ride from Banjermasin right to Brunei?
BTW I'd covered the distance from Sabah, brunei & Sarawak but not Kalimantan. Need some info, grateful if anyone can help. Cheers.

Good day Aki. I have a limited knowledge about Kalimantan, though I've been to Balikpapan and Samarinda. To my knowledge, the road in Kalimantan are barely connected each other. Usually separated by wide river or swamp area and dense tropical forest. I think you might use a lot of boat services to cross the rivers with your bike.
__________________
\m/
Bumpy ahead is offline   Reply With Quote
Old 07-14-2009, 12:29 AM   #1718
ichan
Adventurer
 
ichan's Avatar
 
Joined: Jul 2009
Oddometer: 12
siang semua...
ichan is offline   Reply With Quote
Old 07-14-2009, 12:41 AM   #1719
funkademics
motorcyclist
 
funkademics's Avatar
 
Joined: Jan 2009
Oddometer: 229
Quote:
Originally Posted by ichan
siang semua...
om ichan posting dong perjalanan nya hehe
funkademics is offline   Reply With Quote
Old 07-14-2009, 01:16 AM   #1720
citra.setyanto
Adventurer
 
citra.setyanto's Avatar
 
Joined: Nov 2007
Location: Jakarta
Oddometer: 96
Quote:
Originally Posted by erwe
Our last trip to Green Canyon Cijulang and Pangandaran..

Picture does the story telling..

Depart from jogja at sunrise, stop for breakfast at kutoharjo


Nyoto..


My bike..


With couple of my guys from HTML jogja..


Took the route from Cilacap-Sidareja-Pangandaran, not via Banjar.. arrive 6 hour later..


Go straight ahead to Cijulang, Green Canyon.. cross this scary bridge that wobble alot..


adhiet


Mas Adi, who arrive at pangandaran before us from bandung..


Boat trip, up the river.. Green Canyon, sure is beautiful!










Take a swim, and jump from 6 meter high rock..




Round up with HTML Jakarta at the Pacific Hotel..


@ Pangandaran, Prima HTML jogja join us after depart from jogja in 9pm, arrive at he hotel at sunrise..




Went back to jogja via banjar, take a tea time in banjar..


Met with IMTY guys, Fico.. an old friend who now work in tasikmalaya..


and arrive in jogja in 11pm..


Duh fotonya kebanting bgt yak ma hasil camera dendy... secara cmn pake pocket camera nih.. :-p

Wah.. maaf gak bisa datang, seminggu sebelum hari H malah kena infeksi kandung kemih.

Minggu ini rencana mau ke Jogja, minta no telp. Jogja'er dong...
__________________
Where's the road sign?

2003 Honda Tiger 2000
1997 Yamaha RX-King
1988 Honda GL100
1990 Yamaha V80
1986 Honda Supercub 800
1991 Honda Astrea Grand
1992 Piaggio Vespa 150
citra.setyanto is offline   Reply With Quote
Old 07-14-2009, 01:27 AM   #1721
dpouwel
Petualang
 
dpouwel's Avatar
 
Joined: Apr 2009
Location: Jogjakarta, Indonesia
Oddometer: 617
Quote:
Originally Posted by citra.setyanto
Wah.. maaf gak bisa datang, seminggu sebelum hari H malah kena infeksi kandung kemih.

Minggu ini rencana mau ke Jogja, minta no telp. Jogja'er dong...
minggu ini djogjaners ADV ngilang ke ijen

tapi djogjaners HTML banyak kok

ntar ane PM bro no2nya
__________________

Contact:

- www.innocentrider.wordpress.com
- dpouwel@gmail.com


dpouwel is offline   Reply With Quote
Old 07-14-2009, 03:29 AM   #1722
GarlicSon
InnerCity Adventurer
 
GarlicSon's Avatar
 
Joined: Jun 2009
Location: Indonesia
Oddometer: 64
Quote:
Originally Posted by DendyJ
Iya nih mas.. susah banget cari braket.. usaha terakhir, mau ke tukang las aja, minta bikin kl gak berhasil, mesti nyari ke Jakarta deh..

Temen2 jakarta ada yg mau nyariin gak ya? ngarep.. :P

Xixixixi, BMWnya Ewan kan diisi ama perlengkapan yg menggila.. kl saya cuma isi jas ujan ama pelumas rante aja..

wah kalo untuk scorpio kayaknya harus nambah 2 lubang baut lagi bro buat dudukan braketnya..

jadi intinya mau gak-mau harus ngelobangin rangka buat lubang baut tersebut..


ada anak jogja pake scorpio full box bisa kuat, tapi ya itu harus bikin lubang baut lagi.
di total ada 4 lubang baut. aslinya kan scorpio cuman 2 ya??

CMIIW

ni bro fotonya..

link

ini keterangan yang punya scorpio biru masalah ngebor rangka buat dudukan braket biar aman :

link



kalo mau ke thread khusus box bisa kesini :
link


semoga membantu...
GarlicSon is offline   Reply With Quote
Old 07-14-2009, 05:21 AM   #1723
Bumpy ahead
Bumpy Ahead
 
Bumpy ahead's Avatar
 
Joined: Apr 2009
Location: Jakarta
Oddometer: 563
Quote:
Originally Posted by dpouwel
minggu ini djogjaners ADV ngilang ke ijen

tapi djogjaners HTML banyak kok

ntar ane PM bro no2nya
Wow Ijen? Hitch your bike to a star at once. Happy riding bro.
__________________
\m/
Bumpy ahead is offline   Reply With Quote
Old 07-14-2009, 05:25 AM   #1724
Bumpy ahead
Bumpy Ahead
 
Bumpy ahead's Avatar
 
Joined: Apr 2009
Location: Jakarta
Oddometer: 563
Quote:
Originally Posted by GarlicSon
wah kalo untuk scorpio kayaknya harus nambah 2 lubang baut lagi bro buat dudukan braketnya..

jadi intinya mau gak-mau harus ngelobangin rangka buat lubang baut tersebut..


ada anak jogja pake scorpio full box bisa kuat, tapi ya itu harus bikin lubang baut lagi.
di total ada 4 lubang baut. aslinya kan scorpio cuman 2 ya??

CMIIW

ni bro fotonya..

link

ini keterangan yang punya scorpio biru masalah ngebor rangka buat dudukan braket biar aman :

link



kalo mau ke thread khusus box bisa kesini :
link


semoga membantu...
Sample scorpio full box, bull bar dan strobo.

__________________
\m/
Bumpy ahead is offline   Reply With Quote
Old 07-14-2009, 07:14 AM   #1725
GarlicSon
InnerCity Adventurer
 
GarlicSon's Avatar
 
Joined: Jun 2009
Location: Indonesia
Oddometer: 64
Quote:
Originally Posted by Bumpy ahead
Sample scorpio full box, bull bar dan strobo.


kalo ini cuman box e45 sama sidebox e21 dan corebox







credit to : bro wirajaya
GarlicSon is offline   Reply With Quote
Reply

Share

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

.
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 09:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014