ADVrider

Go Back   ADVrider > Riding > Layin' down tracks
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 08-12-2009, 12:52 PM   #1
arcticcatmatt OP
wanna be adventurer
 
arcticcatmatt's Avatar
 
Joined: Apr 2007
Location: Berkshire NY
Oddometer: 533
2610 piece of crap

My 2610 just broke again. This is my second unit. I bought the extended warranty so I will either get a refund or a new unit.. so I will be on my 3rd.

Turn it on, screen shakes like crazy and you can't use the touch screen.

There, that is my review HAHA
arcticcatmatt is offline   Reply With Quote
Old 08-17-2009, 09:25 AM   #2
Drif10
Accredited Jackass
 
Drif10's Avatar
 
Joined: Jun 2003
Location: Gates of Moscow
Oddometer: 45,291
Sounds like a known problem with them. My workaround was to turn off the auto-dimming feature for the screen, and tape over the light sensor.

Never had another problem with it after that.

Not my solution, just got pointed out to me by folks here.
__________________
I guess your get up and go needs a coffee. - Drif5
Drif10 is offline   Reply With Quote
Old 08-17-2009, 09:28 AM   #3
arcticcatmatt OP
wanna be adventurer
 
arcticcatmatt's Avatar
 
Joined: Apr 2007
Location: Berkshire NY
Oddometer: 533
^ Thanks. But I have had that turned off since I owned it.

The unit started working yesterday, then quit, then worked, then didn't. Blah
arcticcatmatt is offline   Reply With Quote
Reply

Share

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

.
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 08:34 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014