ADVrider

Go Back   ADVrider > Fluff > Ask Baldy, blame AceRph
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 03-24-2011, 06:24 AM   #1
itrider01 OP
Adventurer
 
itrider01's Avatar
 
Joined: Jul 2010
Location: Chicago, IL
Oddometer: 72
Error with quick link feature

Dear Administrator,

Since the upgrade to the latest vBulletin version last year, I have not been able to mark all forums read from the quick link drop menu. Can you help me to resolve this? I have tried this on many computers and different browsers. All end in the same error (see attached). I have emailed the admin as it requests multiple times, but I have never received a response.

I apologize for posting this error, but my hopes are that it can get resolved.

Thank you.

Mike
Attached Images
 
itrider01 is offline   Reply With Quote
Old 03-26-2011, 12:38 PM   #2
GB
Mod Squad
 
GB's Avatar
 
Joined: Aug 2002
Location: Toronto, ON
Oddometer: 55,249
Switch to the Fresh or Asylum skins and the problem should go away. We're not done with the upgrades, hopefully once the new skin is loaded, all plugins will work.
__________________
ADV decals, patches & flag? Here
GB is offline   Reply With Quote
Old 03-26-2011, 01:52 PM   #3
itrider01 OP
Adventurer
 
itrider01's Avatar
 
Joined: Jul 2010
Location: Chicago, IL
Oddometer: 72
Thanks for the info. I received an email from the admin a couple days ago with the same advice. It fixed the problem.
itrider01 is offline   Reply With Quote
Old 03-26-2011, 05:38 PM   #4
GB
Mod Squad
 
GB's Avatar
 
Joined: Aug 2002
Location: Toronto, ON
Oddometer: 55,249
Ya, that was me
__________________
ADV decals, patches & flag? Here
GB is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2012, 10:36 AM   #5
sprale
Tu ne cede malis...
 
sprale's Avatar
 
Joined: Aug 2007
Location: Republic of Texas
Oddometer: 308
Did this ever get sorted? I still get the same error when hitting Mark Forums Read under the Quick Links, but the link on the main page works fine.
__________________
Dead Thread Necromancer!
K5 V-Strom DL1000: Big Black Vee
sprale is offline   Reply With Quote
Reply

Share

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 03:46 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014