ADVrider

Go Back   ADVrider > Fluff > Ask Baldy, blame AceRph
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 09-05-2012, 04:32 AM   #1
GlennR OP
Playin' in the Fire
 
GlennR's Avatar
 
Joined: Nov 2010
Location: Boone,NC
Oddometer: 1,684
Image viewing problems ?

Something's wrong with my computer. In the past few days I've noticed that I can't view about half of the images posted here. For many of them I'll just see a little white box with a red "X", but in other spaces where an image should appear it's just "blank".

I'm figuring something's been disabled or needs to be updated on my computer, but I'm sort'a clue-less.

Please tell me which buttons to push or unpush.....hammers don't seem to fix computers.


thanks,
__________________



free/online Motorcycle Repair Course-
GlennR is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2012, 08:18 AM   #2
Flood
F5lood.
 
Flood's Avatar
 
Joined: Oct 2005
Location: Austria
Oddometer: 10,161
Admins at work blocking certain sites?
__________________
TEAM F5

RallyRAIDio on Twitter
RallyRAIDio on Facebook
Flood is offline   Reply With Quote
Old 09-06-2012, 07:34 PM   #3
GlennR OP
Playin' in the Fire
 
GlennR's Avatar
 
Joined: Nov 2010
Location: Boone,NC
Oddometer: 1,684
It seems fixed now....,but i didn't do anything.
__________________



free/online Motorcycle Repair Course-
GlennR is offline   Reply With Quote
Reply

Share

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 12:04 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014