ADVrider

Go Back   ADVrider > Riding > Layin' down tracks
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 07-09-2005, 08:05 PM   #1
Revin' Kevin OP
Gnarly Adventurer
 
Joined: Nov 2003
Location: Wakonda SD
Oddometer: 101
Magellan GPS315

I've got a problem with my GPS, The thing doesn't read right. the latitude & longitude readings are off. everything else seems to work ok, is it junk or is there some adjustment or something I can do to it?
Revin' Kevin is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2005, 09:36 AM   #2
wickedsprint
Banned
 
Joined: Oct 2004
Location: USA
Oddometer: 2,386
Do you have it on the right format and not some weird format like MGRS or some foreighn grid? Go to the settings and set it to wgs 84 I believe.
wickedsprint is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2005, 06:13 PM   #3
Revin' Kevin OP
Gnarly Adventurer
 
Joined: Nov 2003
Location: Wakonda SD
Oddometer: 101
I checked it, was set on WGS 72 switched it to WGS 84. I'll have to compare it to another gps again and see if it's different, coordinates are the same before and after changing settings as you suggested Thanks for the imput
Revin' Kevin is offline   Reply With Quote
Reply

Share

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

.
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 05:12 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014