ADVrider

Go Back   ADVrider > Fluff > Ask Baldy, blame AceRph
User Name
Password
Register Inmates Photos Site Rules Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 03-13-2013, 05:44 AM   #1
Hatch OP
PAR OG
 
Hatch's Avatar
 
Joined: Sep 2007
Location: Montrose, Co
Oddometer: 2,944
Emoticons not showing

Hello ADV gurus,
I humbly ask for advice on a viewing issue I have been having with the site - it only happens on my laptop so I assume it's something with my updates or something...
This is what it looks like
on chrome


on firefox


???

Thanks in advance for any helpful replies!
__________________
"No man ever steps in the same river twice, for it's not the same river and he's not the same man."
Hatch is offline   Reply With Quote
Old 03-13-2013, 03:26 PM   #2
Russ
.
 
Russ's Avatar
 
Joined: Jul 2007
Location: Sydney Australia
Oddometer: 15,494
All showing now on mac with Safari, Firefox and Chrome.

Are your's showing again? there has been some maintenance happening.
Russ is offline   Reply With Quote
Old 03-13-2013, 04:00 PM   #3
Hatch OP
PAR OG
 
Hatch's Avatar
 
Joined: Sep 2007
Location: Montrose, Co
Oddometer: 2,944
nope. I noticed it when the skin changed on all my computers, but now all are back to normal, except the laptop...
__________________
"No man ever steps in the same river twice, for it's not the same river and he's not the same man."
Hatch is offline   Reply With Quote
Old 03-13-2013, 07:40 PM   #4
Russ
.
 
Russ's Avatar
 
Joined: Jul 2007
Location: Sydney Australia
Oddometer: 15,494
Try clearing the cookies on your laptop, and try one of the other skins.
Russ is offline   Reply With Quote
Old 03-14-2013, 02:41 AM   #5
Flood
F5lood.
 
Flood's Avatar
 
Joined: Oct 2005
Location: Austria
Oddometer: 10,161
There were some changes regarding where our smilies are hosted recently. It's strange that some smilies show up and some don't, although both show the same location.

As SYDADVGS said, flush your cookies.
__________________
TEAM F5

RallyRAIDio on Twitter
RallyRAIDio on Facebook
Flood is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2013, 03:07 PM   #6
Hatch OP
PAR OG
 
Hatch's Avatar
 
Joined: Sep 2007
Location: Montrose, Co
Oddometer: 2,944
cookies flushed. still SNAFU

Tried all the skins, no luck
__________________
"No man ever steps in the same river twice, for it's not the same river and he's not the same man."
Hatch is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2013, 10:29 PM   #7
Russ
.
 
Russ's Avatar
 
Joined: Jul 2007
Location: Sydney Australia
Oddometer: 15,494
Makes no sense, I looked on a PC and two Macs (Safari, Chrome and Firefox and IE) and they are all there.

Leads me to think its something on your end.

Anyone else got any suggestions??
Russ is offline   Reply With Quote
Old 03-21-2013, 07:43 PM   #8
Hatch OP
PAR OG
 
Hatch's Avatar
 
Joined: Sep 2007
Location: Montrose, Co
Oddometer: 2,944
yup I am sure it's on my end, just can't figure it out..
__________________
"No man ever steps in the same river twice, for it's not the same river and he's not the same man."
Hatch is offline   Reply With Quote
Reply

Share

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


Times are GMT -7.   It's 09:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ADVrider 2011-2014