Can't get Interphone voice-answer to work.

Discussion in 'Equipment' started by paulcbrowne, May 25, 2012.

  1. paulcbrowne

    paulcbrowne Adventurer

    Joined:
    Jan 7, 2006
    Oddometer:
    30
    Location:
    Shepherdstown (Almost Heaven) WV
    Can anyone help me with this? I've tried everything -- updated software, factory reset/re-pairing/re-setup, tried my 2nd F5 unit. No workee! The same iPhone worked on my old F4 and voice-answered just fine.
    #1
  2. paulcbrowne

    paulcbrowne Adventurer

    Joined:
    Jan 7, 2006
    Oddometer:
    30
    Location:
    Shepherdstown (Almost Heaven) WV
    As soon as I got my F5, I installed the latest software update, version 2 dated 5-22-2012. I suspect that this update contains a flaw that prevents voice answer from working. Since both of my units have this problem and since voice dialing and other functions work, I think the software update is the culprit. They must have hired some of Microsoft's software engineers!
    #2
  3. paulcbrowne

    paulcbrowne Adventurer

    Joined:
    Jan 7, 2006
    Oddometer:
    30
    Location:
    Shepherdstown (Almost Heaven) WV
    I was right! Just got this response from Interphone USA:

    "I received a response from technical support saying that they have had compliants about the voice answering threshold being too high, don’t know why mine is working for me, however software version R96 should be out next week which will put the voice answer threshold to the same level that was on the F4.

    "Sorry for inconvenience. I guess the adage “If it’s not broke, don’t fix it” applies here."
    #3