Did somebody quit feeding the hamsters ? They've forgotten the time...

Discussion in 'Ask Baldy, Blame AceRph' started by wedgeman, Oct 2, 2017.

  1. wedgeman

    wedgeman flirts with physics

    Joined:
    Dec 19, 2003
    Oddometer:
    37,345
    Location:
    up in yer NIC
    posts seem to be missing the timestamp (lower left corner)? or is it just a cruel trick of the gods?
    #1
  2. Andrew

    Andrew Optimus Primer Super Moderator

    Joined:
    Sep 25, 2001
    Oddometer:
    19,445
    Location:
    Eastbania
    Fixed. It's part of the new Wedgie Annoyance filter we employed, glad to see it's working. :evil
    #2
  3. wedgeman

    wedgeman flirts with physics

    Joined:
    Dec 19, 2003
    Oddometer:
    37,345
    Location:
    up in yer NIC
    :ksteve
    #3
    Andrew likes this.
  4. wedgeman

    wedgeman flirts with physics

    Joined:
    Dec 19, 2003
    Oddometer:
    37,345
    Location:
    up in yer NIC
    actually though, it's still not showing on my feed.. ?
    #4
  5. Andrew

    Andrew Optimus Primer Super Moderator

    Joined:
    Sep 25, 2001
    Oddometer:
    19,445
    Location:
    Eastbania
    But seriously, I do see it in my posts, and your posts. I'm using the Revo skin, on FireFox, on Win 7 OS.
    #5
  6. wedgeman

    wedgeman flirts with physics

    Joined:
    Dec 19, 2003
    Oddometer:
    37,345
    Location:
    up in yer NIC
    upload_2017-10-2_13-35-16.png
    #6
  7. wedgeman

    wedgeman flirts with physics

    Joined:
    Dec 19, 2003
    Oddometer:
    37,345
    Location:
    up in yer NIC
    see, no timestamps....
    is there a setting somewhere that i've tweaked, or have Ijust been "made miserable"? :lol3
    #7
  8. barnyard

    barnyard Verbal tactician Super Moderator

    Joined:
    Sep 23, 2007
    Oddometer:
    14,069
    Location:
    central Mn
    Are you using Tapatalk??
    #8
  9. Andrew

    Andrew Optimus Primer Super Moderator

    Joined:
    Sep 25, 2001
    Oddometer:
    19,445
    Location:
    Eastbania
    Yeah, that "OP" logo next to AB's likeness, in the linked image... I don't see it here in my browser.

    Attached Files:

    #9
  10. barnyard

    barnyard Verbal tactician Super Moderator

    Joined:
    Sep 23, 2007
    Oddometer:
    14,069
    Location:
    central Mn
    I do not have the 'OP' dealio in my either. I am using the Default style. I do have the time stamp.
    #10
  11. wedgeman

    wedgeman flirts with physics

    Joined:
    Dec 19, 2003
    Oddometer:
    37,345
    Location:
    up in yer NIC

    :dunno

    it's kinda weird.. i'm running firefox..55.0.3 64bit...

    upload_2017-10-3_12-23-39.png

    and i'm seeing soemthing else as well.

    1. still not seeing dates
    2. i can't edit my own posts (after posting them)..... :scratch


    starting to wonder if you guys are making me miserable.. :lol3
    #11
  12. wedgeman

    wedgeman flirts with physics

    Joined:
    Dec 19, 2003
    Oddometer:
    37,345
    Location:
    up in yer NIC
    another observation:

    i just did (after posting that a couple min's ago) an update to firefox 56.0...
    upon reboot, the timestamps AND edit options showed up.

    then i refreshed the page, and they disappeared!

    WTF...... :scratch
    #12
  13. Andrew

    Andrew Optimus Primer Super Moderator

    Joined:
    Sep 25, 2001
    Oddometer:
    19,445
    Location:
    Eastbania
    Sounds pretty miserable, yes.
    #13
  14. barnyard

    barnyard Verbal tactician Super Moderator

    Joined:
    Sep 23, 2007
    Oddometer:
    14,069
    Location:
    central Mn
    Time to ditch the browser.
    #14
  15. ian408

    ian408 Administrator Administrator

    Joined:
    Apr 12, 2003
    Oddometer:
    40,788
    Location:
    Santa Clara, CA
    It's probably the skin you are using.
    #15
  16. no

    no how

    Joined:
    Nov 19, 2005
    Oddometer:
    111,304
    Location:
    no thanks
    depends on how old the post was
    #16
  17. wedgeman

    wedgeman flirts with physics

    Joined:
    Dec 19, 2003
    Oddometer:
    37,345
    Location:
    up in yer NIC
    would love to agree with you..

    I run the same skin on my laptop and my desktop.. laptop works perfectly.. desktop not... both on same OS (OSX 10.9.5 - and yeah, don't hate me, hate the shitty OS's Apple has put out for 3 years).....
    i've tried upgrading Firefox to see... no dice....

    thoughts?
    #17
  18. wedgeman

    wedgeman flirts with physics

    Joined:
    Dec 19, 2003
    Oddometer:
    37,345
    Location:
    up in yer NIC
    mizzzzery ended...

    some numbskull had added the ADV UI Tweaks add-on back in the day...:bluduh

    Removed it, and voila..... Ah kin seeeee!

    Apparently a bit flipped somewhere in the universe yesterday, causing it to no longer like me....
    #18