Help w/ pics please..

Discussion in 'Ask Baldy, Blame AceRph' started by phandrews, Nov 22, 2010.

  1. phandrews

    phandrews Mad Max

    Joined:
    Aug 6, 2010
    Oddometer:
    67
    Location:
    Denver & Coaldale Colorado
    I've tried uploading pics to the site without success. Looks like nobody else has trouble.... I've sized them down, linked them to Smugmug - I don't get it. So what's the trick???
    Thanks!:huh
    #1
  2. AdventurePoser

    AdventurePoser Long timer

    Joined:
    Nov 26, 2001
    Oddometer:
    1,972
    Location:
    in The Cloud
    Max,

    What is your screen telling you? You have imported your pix into smugmug, correct? Click on "share." Chose "get a link." I usually pick large and click 'copy.'

    Now, in Advrider, inside the post you are writing, click on the icon that looks like a mountain in a small box. (when you drag your mouse over it, it will say "insert image.") When that opens, click control and V to paste the image into your post.

    Clear as mud? Give it a try and let me know!

    Best,

    Steve
    #2
  3. phandrews

    phandrews Mad Max

    Joined:
    Aug 6, 2010
    Oddometer:
    67
    Location:
    Denver & Coaldale Colorado
    OK I'll try it that way. But I wonder why I can't upload directly from my computer? With Smugmug, I was just copying the URL when I had a picture up and that didn't work. Thanks for the help...
    #3
  4. GB

    GB . Administrator

    Joined:
    Aug 16, 2002
    Oddometer:
    57,517
    Location:
    Toronto
    If you're using Firefox or Chrome as your browser, you can right click on the image in Smugmug and copy the image address which ends in .jpg and then copy and paste it into the Insert Image pop up window.

    Have a look at the first post of How to post an image for a tutorial.

    Uploading pics directly to this site isn't working most of the time.
    #4