missing my fleamarket ad

Discussion in 'Ask Baldy, Blame AceRph' started by jimy, Jun 4, 2013.

  1. jimy

    jimy n00b

    Joined:
    May 6, 2010
    Oddometer:
    7
    I placed an ad for a DRZ400 last night. When I checked this morning, it had been approved and the thread/post was visible to me. But, of course, I didn't get the links to my photobucket pictures correct. So I corrected them and updated my post early this morning. I also added a url link to the photobucket folder for additional photos.

    When I look at that still existing thread now, it is empty - not even my post is there. Is there any way to know just what happened?

    It could be

    1 - My edit is waiting for approval
    2 - I fat fingered something and mistakenly deleted the post and somehow the thread remains.
    3 - I violated some sort of rule? If so, I would think the thread would be gone as well.
    4 - This was all a dream and I should keep the DRZ

    Thanks,

    Jim
    #1
  2. Flood

    Flood F5lood.

    Joined:
    Oct 18, 2005
    Oddometer:
    10,161
    Location:
    Austria
    I can see it on pg. 3, seems to work.
    #2
  3. jimy

    jimy n00b

    Joined:
    May 6, 2010
    Oddometer:
    7
    Thanks - I'm glad you see it. But I still don't can't view the post myself. It is almost as if I put myself on my ignore list, but that does not appear to be the case.

    Anyone have any ideas? Perhaps if someone posts to the thread I will see that? Is this some way to keep me from violating the rules and bumping my ad too soon?

    I've been a member for several years, but have barely made any posts. Perhaps that has something to do with it?

    Jim
    #3
  4. Jarvis

    Jarvis DC GSer Administrator

    Joined:
    Dec 3, 2002
    Oddometer:
    11,176
    Location:
    Washington DC
    Check now. It was in the moderation queue for approval as potential spam. I've approved it and it should now be visible.
    #4
  5. jimy

    jimy n00b

    Joined:
    May 6, 2010
    Oddometer:
    7
    Thanks - I see it now. :-)

    It looks like my link to more pictures in my photobucket folder isn't correct.

    I'm tempted to leave it that way - most people would cut and paste the web link. But if I do want to fix it can I do so with an additional post so it doesn't have to go thru the spam check approval? (or will that look like I am bumping it and violating the 5 day rule?

    Jim
    #5
  6. Jarvis

    Jarvis DC GSer Administrator

    Joined:
    Dec 3, 2002
    Oddometer:
    11,176
    Location:
    Washington DC
    I edited your initial post and fixed the link.
    #6
  7. jimy

    jimy n00b

    Joined:
    May 6, 2010
    Oddometer:
    7
    Thanks! :-)
    #7