Missing site buttons...(Viewing problems with Firefox and Chrome)

Discussion in 'Ask Baldy, Blame AceRph' started by Tindjin, Jan 18, 2013.

  1. Tindjin

    Tindjin Old No. 7

    Joined:
    Feb 22, 2006
    Oddometer:
    609
    Location:
    ABQ, NM
    *******MOD EDIT*********
    Everyone missing buttons in Firefox or Chrome, try adding an exception for ADVrider in Adblocker.
    Other alternatives are to disable Adblocker or change the forum skin from ADV2.0 to another one.

    Sorry for editing your post Tindjin, just wanted to make it easier for folks to find the solution.

    Flood
    *******MOD EDIT END*******




    Not sure what is going on but buttons are missing and everything just looks "off" today with Chrome and the style advrider 2.0.

    Anyone else missing buttons and other format issues? If I switch to cRash or one of the others all the normal stuff is there, change back to 2.0 and it goes away.


    [​IMG]
    #1
  2. joefromsf

    joefromsf Dark Happens

    Joined:
    Apr 28, 2005
    Oddometer:
    1,598
    Location:
    San Francisco
    Now seeing it in Firefox. Same wonkyness (missing icons) in ADV 2.0 skin. Worked fine all day, but started noticing it a few minutes ago. :dunno
    #2
  3. Snarky

    Snarky Vodka Infused.

    Joined:
    Feb 24, 2011
    Oddometer:
    1,342
    Location:
    Old El Paso and Swamp Houston
    Bumpity, I'm experiencing it too, I switched themes for now.
    #3
  4. swimmer

    swimmer armchair asshole

    Joined:
    Oct 9, 2007
    Oddometer:
    5,032
    Location:
    tucson, AZ, It's a dry hate.
    Not seeing some buttons such as reply to thread on my home PC and things just look weird. Firefox. From my windows phone it's all good
    #4
  5. mrprez

    mrprez KJ4WMZ

    Joined:
    Apr 25, 2008
    Oddometer:
    1,265
    Location:
    Mobile, Al
    The areas to click are still there, but no icon showing using Chrome. Haven't tried any other browsers.
    #5
  6. Sourjon

    Sourjon TAT'erd

    Joined:
    Nov 13, 2008
    Oddometer:
    2,051
    Location:
    Louisville, KY
    New reply button is missing too. I sent a PM to baldy yesterday just as a heads up.

    John
    #6
  7. Retro

    Retro Just the Facts Ma'am Super Moderator

    Joined:
    Jan 15, 2003
    Oddometer:
    34,384
    Location:
    Virginia
    Guys, don't send PMs to Baldy about this stuff. I know his name is in the thread title, but the issues will be resolved by the mods and administrators for the site. Any issue that can't be resolved by us is sent to those who can do something, but please don't bother Baldy with this kind of issue.

    Remember that ADV Rider is Baldy's gift. He's a busy guy, and this is a hobby, not his paycheck.

    Issues with browsers are about the browsers, not advrider.

    Some skins work better with certain browsers. If you are going to use Chrome, then use a skin that works best with Chrome.
    #7
  8. mrprez

    mrprez KJ4WMZ

    Joined:
    Apr 25, 2008
    Oddometer:
    1,265
    Location:
    Mobile, Al
    I doubt it is chrome. It's always worked fine in the past. Just started the other day. I for one will switch back to Crash for now.
    #8
  9. Retro

    Retro Just the Facts Ma'am Super Moderator

    Joined:
    Jan 15, 2003
    Oddometer:
    34,384
    Location:
    Virginia
    That's the one I use. And there are some wonky button issues with Chrome in Crash too.

    If it's Vbulletin, and the problem is on our end, someone will get to it, but these things take time. If it's not on our end, the same advice applies.
    #9
  10. Sourjon

    Sourjon TAT'erd

    Joined:
    Nov 13, 2008
    Oddometer:
    2,051
    Location:
    Louisville, KY
    Understand. I just went to the bottom and looked for a mod and his was the only one there. I only mentioned it because I thought it might be an indicator of other issues and the admins might want a heads up. It started a couple days ago and I'm using firefox not chrome so it's not a browser issue.

    Sorry for the trouble.
    #10
  11. Retro

    Retro Just the Facts Ma'am Super Moderator

    Joined:
    Jan 15, 2003
    Oddometer:
    34,384
    Location:
    Virginia
    No problem. And I commend and applaud you. :clap

    Many here have no idea that the forum moderator is listed there.
    #11
  12. joefromsf

    joefromsf Dark Happens

    Joined:
    Apr 28, 2005
    Oddometer:
    1,598
    Location:
    San Francisco
    #12
  13. wibby

    wibby BrotherFromAnotherMother

    Joined:
    Mar 20, 2005
    Oddometer:
    10,650
    Location:
    Grass Pants Orygun
    Login box is missing, wtf?

    It's not there?

    Did I get banned :evil


    [​IMG]
    #13
  14. Andylaser

    Andylaser Heavy Metal

    Joined:
    Feb 17, 2011
    Oddometer:
    1,113
    Location:
    Southampton UK
    Turn off your ad blocker.:D
    #14
  15. GB

    GB . Administrator

    Joined:
    Aug 16, 2002
    Oddometer:
    57,302
    Location:
    Toronto
    If Adblocker doesn't work, change forum skins.. It seems the new version of Firefox and Chrome are making some of the buttons on forum skin Advrider 2.0 disappear.. No new reply, no edit, no sign in... switch forum skins fixes it.
    #15
  16. Sourjon

    Sourjon TAT'erd

    Joined:
    Nov 13, 2008
    Oddometer:
    2,051
    Location:
    Louisville, KY
    If you add a filter exception for d26ya5yqg8yyvs.cloudfront.net/images/*. Refresh your browser. All good

    John
    #16
  17. wibby

    wibby BrotherFromAnotherMother

    Joined:
    Mar 20, 2005
    Oddometer:
    10,650
    Location:
    Grass Pants Orygun
    Ad blocker has never caused that before yesterday :dunno
    #17
  18. bobframe

    bobframe Been here awhile

    Joined:
    Jul 4, 2012
    Oddometer:
    345
    Location:
    Northeast GA
    I'm new here, so forgive me starting out with (what appears to be) a problem with the site...

    However, I have had a problem using Google Chrome to access the site. It won't give me a way to Login...so not much works. Opened Firefox and all worked fine.

    Known problem? Or am I not holding my mouth right?
    #18
  19. rgb2cmyk

    rgb2cmyk Been here awhile

    Joined:
    Nov 19, 2010
    Oddometer:
    255
    Location:
    'boken, NJ
    Works peachy keen for me.
    #19
  20. everycredit

    everycredit Been here awhile

    Joined:
    May 14, 2012
    Oddometer:
    272
    Location:
    Tacoma
    I would allow popups from this site. The only spam I've seen here are the vendor threads; you actually have to look for adverts.

    My Google Chrome works here (Mac, iPhone, iPad, PC). I'm currently using FireFox.
    #20