1. We are experiencing problems with email notifications and as a result, we have been forced to temporarily suspend new user registrations. If you have forgotten your password and need to reset it, please email advmin@gmail.com for assistance.

Missing site buttons...(Viewing problems with Firefox and Chrome)

Discussion in 'Ask Baldy, Blame AceRph' started by Tindjin, Jan 18, 2013.

  1. GB

    GB . Administrator

    Aug 16, 2002
    Forum skins are available from the drop down menu at the bottom of the page.. the default forum skin is Advrider 2.0.
  2. joefromsf

    joefromsf Dark Happens

    Apr 28, 2005
    San Francisco
    I'm not sure the mods are interpreting your question correctly. But then again, I'm not sure I am either, but I'll throw something out there.

    If you are talking about the "New Posts" link at the top of the page, then be aware that is a canned search of recent "unread" posts throughout ADVrider. Therefore, you are not viewing a specific forum so there is no button on that results page to create a new post. If you were in a particular forum and created a new post there and then quickly clicked on the "New Posts" link at the top of the page, guess what, you won't see your post because the thread you just posted in would not be considered "unread". That's my story and I'm sticking to it. :lol3
  3. MikeBike4

    MikeBike4 Hacked

    Jul 9, 2009
    Albemarle N.C.
    I had the same problem, no A/A editor button when using Mountain Lion. I installed Firefox, now the button shows up!