Not able to see all posts in a thread ...

Discussion in 'Ask Baldy, Blame AceRph' started by 'Flagger, Nov 28, 2012.

  1. 'Flagger

    'Flagger ..this space for rent..

    Joined:
    Mar 7, 2004
    Oddometer:
    2,457
    Location:
    Columbus, OH
    I've got a couple of threads that I've subscribed to for which I am unable to see that last few posts.

    An example is the "CRF250L Owners Threads" (or whatever it's called). When I'm signed in to ADV, I can't see the last few posts ... when I sign out ... no problem .. there they are.

    This is occuring in multiple browsers and platforms.

    Any suggestions.
    #1
  2. C-Stain

    C-Stain Accredited Nincompoop

    Joined:
    Jul 9, 2009
    Oddometer:
    7,077
    Location:
    Team Canoodia
    You're not the only one. Its happening to me too...
    #2
  3. Russ

    Russ . Super Moderator

    Joined:
    Jul 22, 2007
    Oddometer:
    17,736
    Location:
    Sydney Australia
    How is the CRF250L Owners Thread now??

    Is it happening using tappatalk on your phone??
    #3
  4. C-Stain

    C-Stain Accredited Nincompoop

    Joined:
    Jul 9, 2009
    Oddometer:
    7,077
    Location:
    Team Canoodia
    My problem is with the "The Translab is overdone, we want to ride the rock" thread in the Regional Forum - Canada. It's happening in multiple browsers and in tapatalk on my iPhone.
    #4
  5. joefromsf

    joefromsf Dark Happens

    Joined:
    Apr 28, 2005
    Oddometer:
    1,599
    Location:
    San Francisco
    Also happening on my desktop browser, Firefox. Seems like the first couple of posts on a new page aren't viewable for a while. Eventually they become visible. Not sure if its based on number of posts on the page or a timing issue. Seems the thread indexes are slightly behind. Seen it on three different threads today.
    #5
  6. joefromsf

    joefromsf Dark Happens

    Joined:
    Apr 28, 2005
    Oddometer:
    1,599
    Location:
    San Francisco
    Example in this thread: http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=843933

    When viewing thread only two pages available and last post on page 2 is at 5:10. But my subscription list says latest post is by someone else at 5:40. When I click icons for first unviewed post or last post I get the thread positioned at the top of page 2.

    Hope this helps.
    #6
  7. 'Flagger

    'Flagger ..this space for rent..

    Joined:
    Mar 7, 2004
    Oddometer:
    2,457
    Location:
    Columbus, OH
    Yes, it was happening using Tapatalk. That thread seems ok now, but someone did make a new post in it since I first reported the issue. It is still ocurring in the "Adventure in Ohio" thread however.
    #7
  8. Russ

    Russ . Super Moderator

    Joined:
    Jul 22, 2007
    Oddometer:
    17,736
    Location:
    Sydney Australia
    "Adventure in Ohio" thread should be OK now.
    #8
  9. 'Flagger

    'Flagger ..this space for rent..

    Joined:
    Mar 7, 2004
    Oddometer:
    2,457
    Location:
    Columbus, OH
    I confirm ... All is well.
    #9