quote button not working

Discussion in 'Ask Baldy, Blame AceRph' started by CallMeBoog, Sep 16, 2013.

  1. CallMeBoog

    CallMeBoog hi functioning idiom

    Joined:
    May 15, 2010
    Oddometer:
    6,667
    Location:
    NSLC
    Quoting not working, and can't post hosted pictures using the little mountains & sun icon.

    [​IMG]
    #1
  2. John K

    John K Ambitious but rubbish

    Joined:
    Dec 7, 2005
    Oddometer:
    609
    Location:
    Brighton, UK
    Upgrade to Firefox 24.0 :wink:
    #2
  3. beechum1

    beechum1 Grimace Soup

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Oddometer:
    8,677
    Location:
    Not home in Tijuana
    I'm at V25 and quote not working.
    #3
  4. Russ

    Russ . Super Moderator

    Joined:
    Jul 22, 2007
    Oddometer:
    17,530
    Location:
    Sydney Australia
    Working for me using Safari
    Try another forum skin I'm using ADVrider 2.0
    #4
  5. blake716

    blake716 nine toes

    Joined:
    Nov 5, 2008
    Oddometer:
    13,614
    Location:
    Baton Rouge, La.

    Quote doesn't work for me sometimes.

    I'm using Safari and ADVrider 2.0 skin.
    #5
  6. jdrocks

    jdrocks Gravel Runner

    Joined:
    Jul 6, 2007
    Oddometer:
    4,576
    quotes suddenly not working for me either using default or 2.0. is there an option setting that needs to be changed?
    #6
  7. beechum1

    beechum1 Grimace Soup

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Oddometer:
    8,677
    Location:
    Not home in Tijuana
    Seems to be a character count issue for me. Not sure what it is. "Large" quote don't work.
    #7
  8. Klay

    Klay dreaming adventurer

    Joined:
    Nov 19, 2005
    Oddometer:
    103,236
    Location:
    right here on my thermarest
    It's an old bug. Switching browsers works for a temporary workaround.
    #8
  9. 9Dave

    9Dave Bazinga!

    Joined:
    Aug 4, 2005
    Oddometer:
    13,527
    Location:
    Central Ohio
    If you are having problems with editing or posting in an existing thread, it is often because another post has embedded code that is causing problems with your browser.
    #9
  10. beechum1

    beechum1 Grimace Soup

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Oddometer:
    8,677
    Location:
    Not home in Tijuana
    Maybe that means view the single post then try to quote? Next time I'm know the computer I'll see.....
    #10
  11. beechum1

    beechum1 Grimace Soup

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Oddometer:
    8,677
    Location:
    Not home in Tijuana
    That still didn't work. I thought isolating a page to exclude any extra code may do the trick, but even some "simple" posts that have just text, link and photo aren't able to be quoted or even edited. A cursory search turns up nothing relevant. I'm going to continue looking. With the Dakar coming up this function is critical.
    #11
  12. Super Dave Hawaii

    Super Dave Hawaii Ain't Dead Yet!

    Joined:
    Oct 17, 2009
    Oddometer:
    248
    Location:
    Oahu,Hawaii
    When trying to add photo the photo is multiplied when in xrl forum. here it works fine. What's up?
    #12
  13. beechum1

    beechum1 Grimace Soup

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Oddometer:
    8,677
    Location:
    Not home in Tijuana
    My quote and edit problem seems to be linked to the difference between

    ’

    and

    '

    Two different apostrophes. Any ideas besides work arounds?
    #13