R60/5 Headlight Bucket Mystery

Discussion in 'Airheads' started by frozenpeas, Mar 5, 2013.

  1. frozenpeas

    frozenpeas Adventurer

    Joined:
    Jan 16, 2013
    Oddometer:
    28
    Location:
    NY, NC
    My "new" old '71 R60/5 was delivered this week. All looks good except this mystery 9 pin connector that was taped over with electrical tape. The connector originates outside the bucket and ends connected to who knows what on the inside of the bucket. So far I've been able to determine that at least one pin on the connector is hot all the time. With volt meter, I was able to determine that there is connectivity with the high/low beam switch. My best guess about it is aux lights at one time. Anyway. Any hints as to what this might have been connected to?

    http://i1179.photobucket.com/albums/x397/bmwe46325/DSC00967.jpg
    http://i1179.photobucket.com/albums/x397/bmwe46325/DSC00970.jpg
    http://i1179.photobucket.com/albums/x397/bmwe46325/DSC00969.jpg
    New at this posting. I hope these photos are available. Thanks
    #1
  2. JimX

    JimX .. .

    Joined:
    Mar 4, 2004
    Oddometer:
    763
    [​IMG]

    One of these?
    #2
  3. frozenpeas

    frozenpeas Adventurer

    Joined:
    Jan 16, 2013
    Oddometer:
    28
    Location:
    NY, NC
    Bingo! perfect! That helps so much. Call me tickled cause I am.:D
    #3
  4. frozenpeas

    frozenpeas Adventurer

    Joined:
    Jan 16, 2013
    Oddometer:
    28
    Location:
    NY, NC
    Yes I appreciate the Vetter/faring information. It's definitely it. Now I will be able to use those wires to install a pair of PIAA led lamps. Thanks mucho.
    #4