Videos in OC

Discussion in 'Ask Baldy, Blame AceRph' started by ciedema, May 3, 2013.

  1. ciedema

    ciedema мотоциклист

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Oddometer:
    2,161
    Location:
    Brisbane
    This might be a dumbish question, but how come we can't post videos in the OC? It says HTML code is off.
    #1
  2. Retro

    Retro Just the Facts Ma'am Super Moderator

    Joined:
    Jan 15, 2003
    Oddometer:
    35,122
    Location:
    Virginia
    You can't post videos anywhere on the site.

    You can link to them as much as you'd like however.
    #2
  3. ciedema

    ciedema мотоциклист

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Oddometer:
    2,161
    Location:
    Brisbane
    ie as embed them. You can't embed in OC. Html code is off.
    #3
  4. Retro

    Retro Just the Facts Ma'am Super Moderator

    Joined:
    Jan 15, 2003
    Oddometer:
    35,122
    Location:
    Virginia
    Have you tried?

    Is html turned on for you in other forums?
    #4
  5. ciedema

    ciedema мотоциклист

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Oddometer:
    2,161
    Location:
    Brisbane
    Yes and yes - of course I tried. I spent a fair bit time of chasing about on this prior to posting this.

    It is on when I post in other places (eg here), but off when I post in OC. I can and have embedded a video in the test thread above, it does not work when I post in the OC, just shows the embed code not the video.

    So forum runners any idea? That is the way you want it or is it an oversight?
    #5
  6. PhilSpace

    PhilSpace The Gov Administrator

    Joined:
    Feb 1, 2002
    Oddometer:
    35,858
    Location:
    Springfield, VA
    Fixed, no clue it was the way it was, but you should be good to go now.
    #6
  7. ciedema

    ciedema мотоциклист

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Oddometer:
    2,161
    Location:
    Brisbane
    Thanks
    #7