Why can't I reply??

Discussion in 'Ask Baldy, Blame AceRph' started by operose, May 24, 2013.

  1. operose

    operose Mama tried

    Joined:
    Jul 11, 2011
    Oddometer:
    817
    Location:
    "upper upstate" NY
    So I appear to be able to post new threads, or else I wouldn't be able to type this right now. Can also send/receive PMs with no issues.

    What I can't do is reply to threads that exist already... If I click "new reply" or "quote" my browser just sits at "connecting" forever and does nothing.

    Also: Wasn't there a "quick reply" bar at the bottom of threads, before? Where'd that thing go?? :norton


    Any help is much appreciated.


    <edit>

    I realized I can't reply to this thread either. Editting does work, though. I'm using Firefox and have cleared cache and cookies, closed the browser, logged out and back in, etc. and so on.



    vvvvvvvv Thanks AzItLies but this did not resolve the issue. Switched from "Forum Default" to "Adv 2.0" and it's the same deal
    </edit>
    #1
  2. AzItLies

    AzItLies Been here awhile

    Joined:
    Mar 9, 2013
    Oddometer:
    347
    I'd suggest you go to your user options and select a new "skin". I had troubles initially and tried a basic "vBulletin" skin and now all is well.

    If we hear from you... we'll know it's working ;)

    Cheers
    #2
  3. TrashCan

    TrashCan Scary Jerry

    Joined:
    Oct 5, 2005
    Oddometer:
    5,169
    Location:
    Louisville, Tn
    I use cRAsH skin and never had a problem.
    #3
  4. operose

    operose Mama tried

    Joined:
    Jul 11, 2011
    Oddometer:
    817
    Location:
    "upper upstate" NY
    It seems to work fine from my cellphone but nothing will make it work on my laptop. Thanks for trying to help though folks
    #4
  5. Mossy_Crk

    Mossy_Crk Fallen over

    Joined:
    Apr 15, 2006
    Oddometer:
    1,385
    Location:
    Between the bike and the ground
    Do you use Adblock? With one of the recent Firefox updates, using Adblock with a couple of specific skins caused that hangup you were describing.
    #5
  6. GuiltyParty

    GuiltyParty drifter

    Joined:
    Jul 17, 2008
    Oddometer:
    318
    Location:
    London
    I'm having a similar problem, but I can reply but not quote. I can quote posts without photos but as soon as there is a photo the reply/quote comes up completely blank. I'm using Internet Explorer and I also tried Google Chrome and same thing.

    I'll keep working at it and if I fix it maybe it will work for you too :dunno
    #6